facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landmeetkantoor Topo-Immo

Landmeetkantoor Topo-Immo

Info

Topo-Immo is een jong en dynamisch Landmeet- en Vastgoedkantoor en actief in de regio Ninove, Haaltert, Aalst, Erpe-Mere en Dendermonde.

Geschiedenis

Topo-Immo is een jong en dynamisch Landmeet- en Vastgoedkantoor en actief in de regio Ninove, Haaltert, Aalst, Erpe-Mere en Dendermonde.



"TOPO-IMMO - UW LANDMEET- EN VASTGOEDKANTOOR IN NINOVE EN OMSTREKENDoor de combinatie van zowel vastgoedbemiddeling als landmeten kunnen wij u de breedst mogelijke service aanbieden.Ons jong en dynamisch team staat steeds ter uwer beschikking."
Adres: Nieuwstraat 9 bus 1, 9450 Denderhoutem
Telefoonnummer: 054333933
Stad: Denderhoutem
Route: Nieuwstraat 9 bus 1
Postcode: 9450


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 13:00 - 18:00
Woensdag: 13:00 - 18:00
Donderdag: 13:00 - 18:00
Vrijdag: 13:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: topo-immo immoweb, Immo Top, Topo-Immo '' te huur, topo-immo immovlan, Immo Ninove te koop, TOPO-IMMO verkocht, Topo-Immo '' te koop Appelterre, TOPO-Immo te koop Welle
Recensies
Zeer tevreden over de samen werking met Nicolaas. We hebben ons huis kunnen verkopen aan de vraagprijs. Steeds een duidelijke communicatie en goeie opvolging. Het huis werd binnen de 2 weken verkocht dankzij hun professionele aanpak!
Super tevreden over de samenwerking met Toppo immo en makelaar Casper ! Van in begin tot einde een duidelijke en correcte communicatie, huisbezoeken werden steeds respectvol uitgevoerd . Onze woning werd snel verkocht . Leuk bij de verhuis om ook gratis gebruik te mogen maken van hun verhuiswagen . Zeker 5 sterren waard !!
Wij zijn zeer tevreden met de aankoop van ons huis bij Topo-immo onder begeleiding van Immo-makelaar Casper. Er was open en eerlijke communicatie en we kregen steeds snel antwoord tot en met het ondertekenen van de akte.
Ik heb recent een nieuwbouw woning aangekocht via TOPO-IMMO. Ik ben zeer tevreden van de informatie uitwisseling en de nauwe & kwalitatieve opvolging. Ik werd hierin bijgestaan door Ellen De Backer, voor wie geen enkele moeite teveel was om de aankoop zo vlot mogelijk te laten verlopen. Kortom, ik kan dit kantoor ten zeerste aanraden aan andere kandidaat verkopers!
We hebben zonet de laatste bouwgrond van een verkaveling via Thomas van topo immo verkocht. Wij kijken terug op een heel leuke samenwerking. Correcte prijszetting, verkoop aan afgesproken bedragen en vlotte administratieve afhandeling. Thomas was steeds bereikbaar en hield ons ook steeds nauwgezet op de hoogte. Kortom: topo immo is een aanrader!
Heel tevreden over Topo-Immo! Nicolaas zorgde ervoor dat mijn huis op een week verkocht werd ,wat toch niet evident was aangezien het verkocht moest worden met huurders in. Ook steeds goede communicatie, een aanrader dus!
Bij de verkoop van ons appartement werd dit uiterst professioneel opgevolgd door Ellen. We kregen geregeld een update, onze vragen werden onmiddellijk beantwoord, alle documenten werden tijdig aangevraagd. Kortom een uitstekende service. Samen met Nicolaas werd dit een succesvolle verkoop. Happy clients....
Top service, wij zijn heel tevreden. Altijd goede, correcte communicatie en een eerlijk antwoord op onze vele vragen! Zowel bij de aankoop van onze nieuwe woning als bij de verkoop van onze “oude”. Ellen is een topper in haar vak!
Topper Stipt in afspraken Eerlijke schatting successie en prijs voor verkoop Wekelijks telefonisch onderhoud wat toestand van verkoop betreft Hebben een heel groot koperspotentieel Echt een aanrader
We zijn zeer tevreden over de zeer snelle en professionele service van Topo-Immo! Op zeer korte termijn werd onze woning verkocht aan de vraagprijs. Voor ons was het zeer fijn om beroep te kunnen doen op een betrouwbare partner. Telkens werd er zeer snel en open gecommuniceerd. Een dikke merci in het bijzonder aan Thomas en Berdien en zeker ook aan het ganse team! Indien het ooit nodig moest zijn, doen we zeker opnieuw beroep op jullie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid