facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landmeetbureau Schoukens

Landmeetbureau Schoukens

Info

Bvba Schoukens is naast vastgoedbemiddelaar ook expert in landmeetkundige opdrachten (schattingen, opmetingen, verkavelingen).

Geschiedenis

Bij verkoop of verhuur van uw eigendom kan u bij ons beroep doen voor de volledige afhandeling vanaf de waardebepaling tot de ondertekening van de verkoops- of huurovereenkomst.

Wij zorgen voor alle noodzakelijk attesten zodat de verkoop wettelijk verloopt zodat u als verhuurder of verkoper geen zorgen hebt over de verkoop of verhuur van uw eigendom.


Als u een deskundige waardebepaling wenst dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij maken een afspraak met u voor een uitgebreide, visuele inspectie van het pand. Aan de hand van de een plaatsbezoek, kadastrale gegevens, plannen en eventuele andere bescheiden zal een deskundig rapport worden opgesteld.


Graag geven wij u een vrijblijvende offerte voor het uitvoeren van een perceelmeting of opmaken van een verkavelingsontwerp.

Indien u vragen hebt over de mogelijkheden van uw eigendom kan u ons steeds vrijblijvend contacteren.


U wilt graag uw eigendom verkopen, verhuren of de waarde ervan laten schatten? U wilt meer weten over het opmaken van een verkavelingsontwerp? U laat graag uw perceel opmeten?

Bel ons op één van onderstaande nummers of stuur een mail naar [email protected], wij contacteren u zo snel mogelijk.

U wilt ons graag persoonlijk bezoeken?

Dat kan ook! Landmeetbureau Schoukens is te vinden op 2 locaties:
Kantoor Opwijk:
Schoolstraat 101 – 1745 Opwijk
Tel: 052/35 72 87

Kantoor Kampenhout:
Haachtsesteenweg 510 – 1910 Kampenhout
Tel : 016/20 29 79

Adres: Schoolstraat 101, 1745 Opwijk
Telefoonnummer: 052/35.72.87
Stad: Opwijk
Route: Schoolstraat 101
Postcode: 1745



op zoek naar gerelateerd: Optima Opwijk, Immo Optima, Huis te koop Opwijk Structura, Schoukens bouwgrond Opwijk, Immo Schoukens te huur Opwijk, Nieuwbouwappartement te koop Opwijk, Immoweb Opwijk, Huis te koop Mansteen Opwijk
Recensies
Zeer tevreden over de vlotte samenwerking van bezoek tot akte.
Mail bellen en bericht , wacht nog steeds dat ze me contacteren om bezoek te plannen…,
Ik zou geen ster geven moest het kunnen! Bezoek gepland voor bezichtiging. Hadden een rit van 1u30 voor de boeg. Half uur op voorhand gebeld dat we iets later zouden zijn, kwamen uiteindelijk 5 minuutjes te laat toe. In de gietende regen 20 min met mijn 1 jarige dochter gewacht, nergens iemand te bespeuren, meerdere malen op de vensters en deuren geklopt alsook hen proberen bellen, niet bereikbaar! Er was zogezegd een half uur na ons nog een afspraak, maar ook op dat uur niemand te bespeuren in of aan de woning! Na een half uur zijn de dan maar vertrokken uit miserie!
Heel duidelijke en vriendelijke diensten. Men wordt door de hele mallemolen geloodst met de glimlach, al jouw vragen worden snel en duidelijk beantwoord, de administratie gebeurt zeer correct.
Vriendelijke mensen die verstand hebben van hun vak
Goede begeleiding van mijn dossier van begin tot eind. Een pluim voor Willemien.
Ik kon 3 dagen niemand bereiken voor een grond die te koop staat . Toevalig zie ik de persoon die met het verkoop bezig is bij de grond die te koop staat na een uur breng ik mijn bod binnen en hij zegt dat hij mij na 2 a 3 dagen contacteert maar dat gebeurd pas na een week . Later bel hij mij terug en zegt dat dr verkopers niet akkoord zijn voor deze bod en dan geef ik een hoger bod hij zegt dat hij mij terug beld maat niemand belt terug niemand heeft interesse om verkoop uit te voeren!!! Spijtig voor de verkopers deze weten ook niet dat wij heel erg geintereseerd zijn!
Heel profetioneel bravo aan heel de ploeg .
Indien je op zoek bent naar een klantgerichte service waar je veel informatie krijgt en alles correct tot in de puntjes wordt afgehandeld moet je hier zijn. Extra lof gaat uit naar medewerker Willemien die tweetalig heeft kunnen verder helpen en waarvoor geen moeite te veel was. Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid