facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landhuys van Leeuwergem

Landhuys van Leeuwergem

Info

- Mangia bene, ridi spesso, ama molto -
- Eet goed, lach graag, heb veel lief -

’t Landhuys van Leeuwergem biedt een uniek kader, waar je elkaar kan ontmoeten & genieten van kwaliteitswijnen, heerlijke tapas & de bistro klassiekers.



"Welkom in 't Landhuys van Leeuwergem voor recepties, bedrijfsevents, netwerkmomenten en opleidingen! Contacteer ons op [email protected]"
Adres: Gentse Steenweg 323, 9620 Zottegem
Telefoonnummer: +32472690085
Stad: Zottegem
Route: Gentse Steenweg 323
Postcode: 9620



op zoek naar gerelateerd: Kasteel van Leeuwergem, Restaurant Zottegem, Het Landhuys Nokere menu, T Landhuys Staden, Gentsesteenweg Zottegem, Nieuw restaurant Zottegem, Het landhuis lozen, Valentijnsmenu Zottegem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Serrano Zottegem Restaurant Serrano Zottegem 2 km Zeer vriendelijk personeel. Super lekkere ribbetjes, de beste die ik al gegeten heb. ...
La Casita - Tapas y Platos La Casita - Tapas y Platos 3 km Diner met twee. We kozen voor de 'Carta Blanca', wat een menu is waar de tapas zie fo...
Recensies
Mooie locatie, maar te duur prijs-kwaliteit. 15 euro per tapa gerecht, waarbij de presentatie en hoeveelheid minimalistisch kon worden genoemd. 3 tapa gerechten: 6 kippeboutjes op een bord, 8 inktvisringen en gehaktballetjes met weinig smaak aangevuld met 2 potjes sausjes. Hoofdgerechten waren ok, maar geen wauw effect qua smaak en presentatie. Wijnkaart is beperkt, maar een voldoende aanbod, maar ook hier is prijs versus kwaliteit ... Centrale ruimte is ook niet ideaal om te zitten, niet alleen ongezellig, ook koud. Wij hadden gereserveerd, maar de tafel moest nog worden klaargezet toen we aankwamen. Positief is het zeer vriendelijke personeel/bediening. Ik hoop dat mijn constructieve feedback kan helpen naar de toekomst.
Gezellige sfeer, zeer lekker eten en vriendelijke bediening. Alles wordt met zorg gedaan, van ontvangst tot afsluiter. Elk item op de menukaart is een aanrader, maar voor mij blijft de filet pur superkwaliteit. Daarenboven hebben de kinderen een aparte ruimte waar ze zich kunnen amuseren of bij mooi weer; uiteraard de mooi ingerichte speeltuin.
Neem bij goed weer plaats in de tuin . Er zijn speeltuigen voor kinderen van 2 tot 12. Ruime plaatsen, vlotte bediening en correcte prijzen. Alles vrij nieuw en netjes. Parkeren voor de ingang. De lunch op zondagmiddag is heel populair bij families met zeer jonge kinderen . Er is ook binnen een speelruimte voor kinderen in de grote verbruikzaal.
Super! Heel vriendelijke bediening, aangename familiale sfeer, lekker eten en bovenal heel kindvriendelijk aparte speelruimte binnen en apart kindertoilet + verzorgingskussen + relax voor baby voor handen. Top!
Heel vriendelijke bediening, gezellig kader, lekker eten. Ook voor kinderen is er een supermooie speeltuin buiten. Een echte aanrader!
Super locatie. Met speelruimte voor de kinderen. Supervriendelijke bediening met veel persoonlijke aandacht. Kan niet veel beter. Suggesties zijn aangepast aan seizoen en aanrader qua prijs.
Toffe sfeervolle locatie voor opleidingen,teamvergaderingen.. lekker eten!
Mooi en gezellig en toch helemaal kindvriendelijk! Lekker gegeten + heel goed rekening gehouden met verschillende allergieën van zoontjes! Wij komen zeker terug!
Mooi kader, zeer vriendelijke bediening en ideaal voor kinderen. De speelruimte is ruim en goed gevuld. Onze 5 kinderen vonden het super. Een aanrader voor families.
Prachtige locatie!!!lekker zeer lekker gegeten,zeer vriendelijk personeel,een echte aanrader!!!1klein minpuntje toch,de frietjes zou ik niet tussen de tafels laten rondrijden en speelgoed in speelhoek laten,mss toch aan kinderen opmerking geven.ikzelf had er geen last van maar zag toch blikken die het niet zo graag hadden.dommige mensen gaan liever s'avonds op gemak gaan eten na een drukke werkweek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid