facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landhuisjes bij De Wouterbron

Adres: 3660 Opglabbeek
Telefoonnummer: +32495383628
Stad: Opglabbeek
Postcode: 3660



op zoek naar gerelateerd: Wouterbron huisjes, Zwemmen opglabbeek
Recensies
In 2020 vakantie gevierd met 2 kinderen in een landhuisje bij de Wouterbron. Fantastische plek! Kleinschalig terrein midden in het bos en op korte fiets/loop, maar auto kan ook afstand van het zwemmeer Wouterbron waar je als gast gratis toegang toe hebt. Fijne goed ingerichte huisjes met airco! Wat fijn was in de hittegolf week toen wij er waren. Heerlijk buiten gegeten naast het huisje en ook bij het restaurantje van het meer. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. We gaan deze zomer terug!
Heerlijk vakantiepark, met mooie huisjes, van alle gemakken voorzien , met veel bos in de omgeving , zeer vriendelijk eigenaren, die zeer behulpzaam zijn, niets is teveel, echt top! Men kan, als men wil ook gebruik maken van de Dutch tube . Ook kan men gebruik maken van de Wouterbron een natuurzwembad. Al met al een echte aanrader.
Zeer net parkje met een aantal vakantiehuizen en een natuurzwembad. We werden ontvangen door de eigenaar die ons enkele huisje upgrade naar een dubbel huisje waar wij natuurlijk geen probleem van maakte. De huisjes waren net heel netjes opgeknapt en maakte een frisse indruk. In de huisjes ontbrak het aan niets. Alles wat je nodig hebt was aanwezig voor een prettig weekje. In de week dat wij op vakantie waren was voor deze regio de vakantie al voorbij. Dat zorgde ervoor dat wij het natuurzwembad voor ons zelf hadden. Rond het park ligt een bos waar je heerlijk kunt wandelen. Ook de omgeving was prettig en een reisje naar Maastricht of Valkenburg was goed te doen. Zeker een aanrader voor een gezellige vakantie en we zullen hier in de toekomst vast nog eens terecht komen.
Een heerlijk weekend gehad. Heel vriendelijk ontvangen. Huisje was erg comfortabel en schoon. Je loopt meteen het natuurgebied in vanaf het terrein. En de hottub erbij boeken is zeker een aanrader.
Zalig relaxen mekka voor fietsers en wandelaars
Zeer mooie huisjes rustige omgeving verzorgde zwemvijver peter-jan was behulpzaam
Taverne rustig gelegen aan wandel en fiets routes. Lekkere gerechten. Uitgebreide kaart en aangename bediening
Heel comfortabel huisje met alles erop en eraan, inclusief toegang tot de Wouterbron.
Zeer goed ingericht huisje, prima locatie voor stevige of naar keuze korte wandelingen
Verzorgde huisjes in een prachtige omgeving. Heel goed ontvangen door de gastvrouw.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid