facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Land Van Bornem

Land Van Bornem
Adres: Kardinaal Cardijnplein 10-12 , Bornem 2880, BE
Telefoonnummer: 03 899 01 12
Stad: Bornem
Route: Kardinaal Cardijnplein 10-12
Postcode: 2880


Openingstijden

Maandag: 10:00-23:30
Dinsdag: 10:00-23:30
Woensdag: 10:00-23:30
Donderdag: 10:00-23:30
Vrijdag: 10:00-23:30
Zaterdag: 10:00-23:30
Zondag: 10:00-23:30


op zoek naar gerelateerd: land van bornem menukaart, de notelaer bornem, dagschotels land van bornem, maaltijden aan huis bornem, land van bornem ontbijt, hotel bornem, restaurant bornem, mosselen bornem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Wij hebben enkele het genoegen van het restaurant mogen beleven. Verwachting was hoog. Tehoog bleek. Het bleek meer een brasserie dan een klasse restaurant. Niet dat dit verkeerd is, alleen wel een verrassing als men dit verwacht. Het eten was goed, al was de césar salad wel enorm klein. Respect voor de chef om het in dit potje te krijgen. De mixed grill 5 stuks. Bleken 5 stukjes tezijn. Best dus wel 5 nemen. Dessert capucino die nooit toekwam maar wel op de rekening stond. Commentaar van de zaak, je had er maar moeten om vragen.. alleen was er niemand meer aanwezig. We waren wel de laatste tafel maar dan nog kijk je de mensen niet buiten. Factuur werd aangepast. Maar tip. Als je er reserveert vraag tot hoe laat ze open zijn. Onze reservatie 20u voor uitgebreide romantische maaltijd. Vanaf 21u begon men het leeggoed via het restaurant naar achter te dragen. Om 21:40 stopte de service. Maar goed. Eten was heel lekker, de service zolang er was heel vriendelijk. Prijs $$$...
Wij komen uit Nederland en hebben op 18-8-22 een kamer geboekt voor 25 op 26- 9-22 omdat mijn vrouw om 9:00 uur de 26e in Antwerpen geopereerd word. Rijden uit Nederland in de spits durven we niet te gokken. Op 5-9-22 kregen we het onderstaande bericht: Beste klanten , vrienden , kennissen , … De zaak heeft het zwaar gehad de afgelopen twee jaar en de aankomende economische prijsverhogingen brengen zeker geen vertrouwen in betere tijden . Helaas heb ik besloten om mezelf meer tijd en rust te gunnen , zodat de 07/09/2022 terug naar de brouwerij gaat . Hieruit kon ik niet opmaken of de reservering nu gecanceld werd of niet. Telefonisch en via de mail was er geen contact mogelijk. En tot nu toe hebben ik alleen de onderstaande mail als antwoord:: Beste , Wij hebben zelf geen weet wanneer de brouwerij het pand juist terug open doet . Momenteel is het gesloten . Excuses voor het ongemak De reservering is dus gecanceld maar we hebben ons geld nog niet terug……..
Lekkere mosseltjes, weliswaar erg klein maar perfect “gekuist” en bereid. Als ze wat groter waren geweest hadden we zo 5 sterren Gege. Erg vriendelijke bediening en zeer democratische prijzen voor zowel eten als drinken. En dat alles in de gezellige tuin om af te sluiten op het al even gezellig terras. Wij gaan zeker nog terug .Service: 5/5
Spaghetti bolognaise en spaghetti carbonara besteld. Vriendelijk bediend geweest door heel jeugdig personeel. Jammer genoeg bestond de spaghetti carbonara uit wel heel veel kaas, dus loodzwaar om te eten, en na drie happen smaakte het al niet meer. Met de rekening kregen we te horen dat de Bancontact stuk was. Gelukkig is er een bank vlak naast. Conclusie: Ik ga even wachten om hier nog eens te eten, want in de buurt zijn er naar mijn mening betere alternatieven. Ik miste passie.
Het etentje in 't Land van Bornem via social deal voldeed niet aan de verwachtingen. Bij plaatsnemen aan de tafel direct te horen gekregen dat 4 gerechten van de social deal kaart niet meer besteld konden worden, ok voor ons geen probleem. Na voorgerecht en sorbet moesten wij 4 personen oneindig lang wachten op ons hoofdgerecht dit terwijl andere gasten die na ons arriveerden werden bediend. Na dit toch gevraagd te hebben moesten we nog een hele tijd wachten zo ook op bijbestellen drank. Eten zelf was van goede kwaliteit en inrichting zeer gezellig. Maar voor ons toch niet voor herhaling vatbaar. Spijtig.
Zeer gezellig restaurant met een mogelijkheid om te overnachten in het hotel. De personeels leden zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Het voorgerecht overheerlijke kaaskrokketten als hoofdgerecht stoofvlees met frietjes en als tussen Doortje Citroen sorbet. Als dessert een duo van chocomousse . Dit 4 gangen menu is zeker zijn geld waard enkel het stoofvlees was niet optimaal gebakken was redelijk hard terwijl stoofvlees uit elkaar moet vallen bij het snijden.
22,5 euro is veel geld voor een bord met 13 frieten ik heb ze geteld ja, 4 stukjes stoofvlees, een paar vingerhoeden saus en een plukje waterkers. Als voorgerechtje wel geschikt, maar na een 'portie friet met stoveriij' verwacht je toch 'gegeten' te hebben.
De menukaart dicht de Caesarsalade, naast een overtollige spatie, deze ingrediënten toe: krokante kip, spekblokjes, Parmezaanse kaas en vinaigrette. Het is dan ook een erg gewaagde beslissing van de chef om er, zonder voorafgaande verwittiging, een school ansjovis aan toe te voegen. Zeker indien je er rekening mee houdt dat de doorsnee burger niet eens ansjovis lust mezelf niet meegerekend, maar ik eet -in tegenstelling tot mijn vrouw- geen salades. Daar sta je dan, € 17.50 armer... en bovendien kan je hongerig huiswaarts keren om er van miserie een mistroostig boke te moeten smeren.
A volonté is helaas niet a volonté. Eigenlijk behoorlijk jammer want de gamba's zijn echt lekker. Na 3de keer is oog contact weg, geen frietjes meer en erger nog .. plots om 2130 zegt men na vele malen pogen in contact te maken dat de keuken toe is. Zeer jammer .... Wat jammer Hopelijk hebben andere klanten betere ervaringen.
we hebben niet gelogeerd, enkel gegeten. We hebben gambas a la plancha besteld en look , veel look gevraagd. Helaas geen look te ruiken, noch te smaken. Gammastraling waren echt flauw, spijtig. Wij kennen gambas à la plancha als pikante met veel look gekruid. Als je look vraagt kan het toch niet moeilijk zijn om er look bij te doen. Wel kregen we een kop vol gesmolten boter. Spijtig want het kader in de binnentuin is gewoon zalig om een moment te genieten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid