facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Land Rover Asse Van Vaerenbergh

Land Rover Asse Van Vaerenbergh
Adres: Nerviersstraat 93, 1730 Asse, België
Telefoonnummer: 02 454 06 23
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Asse
Route: Nerviersstraat
Huisnummer: 93
Postcode: 1730


Openingstijden

maandag: 08:00–18:30
dinsdag: 08:00–18:30
woensdag: 08:00–18:30
donderdag: 08:00–18:30
vrijdag: 08:00–17:30
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Ik wil graag mijn waardering uiten voor de fantastische service die ik heb ervaren bij Land Rover Asse. Vanaf het begin viel de vriendelijkheid en professionaliteit van het personeel op.nnHet team toonde niet alleen expertise, maar ook een oprechte passie voor het merk. Ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en gaven gedetailleerde uitleg. De communicatie was transparant en met zeer duidelijke informatie.nnDe werkplaats was goed georganiseerd en schoon, en het personeel werkte efficiënt met oog voor detail.nnDe klantenservice was uitstekend, met kleine attenties zoals een drankje en duidelijke instructies over vervolgstappen. Kortom, Land Rover Asse heeft mijn vertrouwen gewonnen en ik beveel hun service van harte aan, vooral Jeremy Pottie van de dienst verkoop levert uitmuntend werk en staat altijd voor je klaar.nnDe hele familie bij ons is klant bij Land Rover Asse en we zouden niets anders meer willen.
Ook ik zou zoals een andere klant hier liever geen ster geven!nDeze autogarage kennen hun vak niet of zijn bandieten!nWij kochten in 2017 een nieuwe wagen bij land rover Asse en begon onze miserie! Om de 5 voeten moest de wagen binnen voor een nieuwe routefilter. Achteraf horen we van een andere land rover garage dat hier andere oplossingen voor zijn!nIn mei dit jaar gaat de wagen terug binnen voor een olie-lek, routefilter en wouden ze ons nog nieuwe banden aansmeren. In augustus hierop volgende zijn we in panne gevallen in Luxemburg! Totaal perte totale! Distributie-ketting losgeschoten!!!! Blijkbaar zou je dit als garagist kunnen horen ennis dit een gekend probleem bij de reeks van 2017! Deze wagen had nog geen 70000 km! Dit is het verhaal in een notendop.nLaat jullie niet vangen.
Een respectabel bedrijf met een luxe en professionele behandeling
In februari 2023 hebben we onze nieuwe Velar besteld.nnTelkens we geweest zijn, zijn we heel goed ontvangen geweest.nnIvo, de baas van Land Rover Asse, is ons persoonlijk komen begroeten en is heel betrokken en vriendelijk. We werden geholpen door Ruud en deze heeft al onze vragen snel en duidelijk beantwoord. We zijn tot op heden enorm tevreden van onze Velar. Het is een fantastische wagen.
Ze hadden een xe automaat die ik over heb genommen van de vorige eignaar onderhouden in 2021 waarschijnlijk door verkeerde gereedschap te gebruiken of weet ik wat was de bak beschadigd geweest en dichtgelijmd ipv te lassen ! zonder ons te laten weten toen ! gevolge hiervan 30 manden later lekkageen beschadigde versnellingsbak nu moten we de automaat vervangen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid