facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Land Rover Asse - Jaguar Asse

"Land Rover Asse, al jarenlang de grootste concessie van de Benelux, is een familiebedrijf dat ondertussen al meer dan een halve eeuw bestaat. Het dealership beschikt over een grote showroom en heeft steeds meer dan 150 nieuwe- en tweedehandswagens ter beschikking in verschillende kleuren, uitvoeringen, opties en accessoires. In het ruime, goed uitgeruste atelier en de carrosserie staan onze werknemers dagelijks klaar om de klanten op hun wenken te bedienen. Land Rover Asse beschikt ook over een eigen carwash en een afhaal- en brengservice."
Adres: Nervierstraat 93 , Asse 1730, BE
Stad: Asse
Route: Nervierstraat 93
Postcode: 1730



op zoek naar gerelateerd: Land Rover Asse vacatures, Jaguar Asse stock, Jaguar Asse openingsuren, Land Rover Vernaeve, Land Rover De Ridder, Land Rover Drogenbos, Land Rover België, Land Rover Hasselt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garage Jan Garage Jan 2 km Super service, Jan je bent echt vakman met een gouden hart.
Recensies
Onlangs bracht ik mijn geliefde Landrover naar de Garage Landrover Asse voor een onderhoudsbeurt en ik ben zeer tevreden over de ervaring die ik daar heb gehad. Vanaf het moment dat ik de garage binnenliep, was het duidelijk dat ik te maken had met professionals die hun vak serieus nemen. Bij aankomst werd ik vriendelijk begroet door het personeel, dat duidelijk veel kennis en expertise had over Landrover-voertuigen. Ze luisterden aandachtig naar mijn vragen en zorgen en namen de tijd om alles grondig met mij te bespreken. Ik voelde me direct op mijn gemak en had het gevoel dat mijn auto in goede handen was. Wat mij opviel was de schone en georganiseerde werkplaats. Het gaf me vertrouwen dat er met zorg en precisie aan mijn auto zou worden gewerkt. Bovendien was de wachtruimte comfortabel en voorzien van alle gemakken. Ik kon rustig genieten van een kopje koffie terwijl ik wachtte op de afronding van het onderhoud. Het onderhoudsproces zelf was efficiënt en professioneel. Mijn auto werd grondig geïnspecteerd en het personeel nam de tijd om eventuele problemen te identificeren en op te lossen. Ze werkten met originele Landrover-onderdelen en zorgden ervoor dat alles volgens de hoogste standaarden werd uitgevoerd. Wat me echt opviel was de transparante communicatie gedurende het hele proces. Ik werd regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang en kreeg duidelijke uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden. Ik voelde me betrokken en had het gevoel dat ik volledig op de hoogte was van wat er met mijn auto gebeurde. Na de onderhoudsbeurt werd mijn auto keurig gewassen en schoongemaakt afgeleverd. Het was een plezier
Zeer spijtig dat ik toch nog 1 ster moet aanduiden ! Deze garage en het merk is echter geen enkele ster waard ! Een probleem dat vanaf het eerste jaar zich voor deed na 6 jaar nog steeds niet kunnen en vooral niet willen oplossen is schandalig ! en dan ook steeds de kosten naar de klant doorsturen ! Wachten tot de garantie verstreken is ! Wat een helende steeds daar in jullie garage zeg ! Stop met die grote show er zijn veel kleinere merken met een veel betere klanten service !!!!
Vermijd Jaguar/ Van Vaerenbergh Asse ten alle koste !!! Na ongeluk had ik mijn wagen laten binnenbrengen ter herstelling. Na expertise bleek dit een per total te zijn. Ik heb de wagen laten takelen naar een andere garage om o.a. een tegenexpertise te laten uitvoeren. De avond daarvoor belde ik om zeker te zijn dat alles in orde was voor de takeldienst die ik had gearrangeerd. De receptie vertelde mij dat ik gewoon een bevestigingsmail moest sturen en dat dan alles in orde was. De volgende dag belt de takelman ter plaatse en zegt mij dat Jaguar/ VVarenbergh de auto niet wil meegeven. Ik sprak toen met de verantwoordelijke en hij vertelde mij dat ik eerst de vervangwagen moest teruggeven. Dit was totaal contradictorisch met wat mij telefonisch werd vermeld de dag ervoor. Hij wou enkel de wagen meegeven als ik de wagen onmiddellijk terug kwam brengen. Ik zat op dat moment in Tervuren en ik zat in werkvergaderingen maar ik ben dan toch maar naar Asse gereden en gesmeekt aan de takelman dat hij kon blijven. De garage had geen enkel begrip voor mijn situatie. Eens ik was aangekomen vertelde mij droogweg dat ze de sleutel nit meer vonden. Men vertelde mij dat het waarschijnlijk bij de 'baas' van de garage thuis lag en dat zij in het buitenland was. Ik was gehaast want ik was al enorm veel tijd verloren dus ik heb de politie niet gebeld en ik ben dan maar terug naar Brussel gegaan. Uiteindelijk had men mij gebeld dat ze de sleutel hadden teruggevonden en werd er een nieuwe dienst ingeboekt met de takeldienst. Als dit alles nog niet erg genoeg was, dan kreeg ik plots een factuur van 719 Euro voor de betaling van bestekkosten en 10 dagen vervangwagen. Terwijl men mij altijd had gezegd dat ik recht had op deze wagen heb een omnium verzekering. Ik ga nu bekijken met de verzekering wat ik kan doen en eventueel stappen ondernemen indien nodig. Ik zet normaal zelden een reactie op Google maar bij deze vond ik het mijn plicht om te reageren en andere mensen te waarschuwen. Vermijd deze zaak als de pest !
Zeer slechte klantenservice! Offerte ontvangen voor 2,5 u werkuren om buiten te komen en nog niet eens de moeite te doen om even de klant op te bellen.en te laten weten dat het langer zal nemen dan 2,5 u, 7 u werkuren. Werden er aangerekend !!!! Dus eigenlijk 3x het prijs van de offerte. Profiteren dat doen ze daar wel, maar ons zien ze daar nooit meer! Bij deze jullie zijn verwittigd
Perfecte dealer met een team om U tegen te zeggen ! Doe zo verder .
Van het moment dat je binnen wandelt voel je de top service, de klasse en de individuele benadering. De begeleiding doorheen heel het traject bij de keuze van je wagen is van hoge kwaliteit. De klant is werkelijk koning. Ook de dienst na verkoop is top! Wat een verschil met andere garages, blijf zo verder doen!
Afhaling nieuwe wagen is perfect verlopen. Nazorg valt nog af te wachten! Vervolg na drie weken!!!!! Het Factuur en de terugbetaling overname wagen na drie weken nog steeds niet ontvangen.
Slechte ervaring dienst na verkoop....wegblijven!was range rover op mijn bvba...
Tweehandswagen aangekocht met cargarantie. Bij defect blijkt cargarantie niet tussen te komen en moet ik als klant zelf de kosten dragen. Zelfs na mail naar hoofdverantwoordelijke geen reactie of communicatie om mij eventueel toch tegemoet te komen. Of bijvoorbeeld de kosten te delen. Dan denk je enige zekerheid te hebben bij aankoop van dergelijke wagen bij een grote dealer. Het woord klant, garantie en service heeft hier weinig te betekenen. Spijtig.
Ze zijn misschien wel de grootste concessie maar qua service naar de klant toe moeten ze toch nog veel leren... Als je wilt weten hoe het voelt om mails te sturen en geen antwoord te krijgen ten zij je 2 of 3 herinneringen stuurt dan moet je hen zeker eens een mailtje sturen. Echt zeer ontgoocheld! Als het is om auto's te verkopen is niets te veel gevraagd maar de nazorg bestaat hier bijna niet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid