facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LanaLotta

LanaLotta

Info

Originele workshops en een naaiatelier in Leuven, én met een web(winkel) vol kleurrijke stoffen en fournituren!
www.lanalotta.be

Geschiedenis

LanaLotta is een webshop met kleurrijke stoffen en fournituren. Je vindt er de mooiste stoffen voor rokjes, jurken, tassen en zo veel meer. En een heel uitgebreid gamma van fournituren (bias, lint, paspel, elastische biais…)
www.lanalotta.be



"Stoffen- en fourniturenwinkel. De gezelligste plek in Leuven om te leren naaien.Stoffen Fournituren Naaimachines WorkshopsWe verkopen naaimachines van Pfaff en Singer. Ook herstellingen."
Adres: Diestsestraat 157, 3000 Leuven
Telefoonnummer: 016/84.59.09
Stad: Leuven
Route: Diestsestraat 157
Postcode: 3000



op zoek naar gerelateerd: Lanalotta katoen, LanaLotta Viscose, Lanalotta fleece, Lanalotta canvas, Lanalotta kortingscode, Lanalotta double gauze, Stoffenwinkel Mechelen, Stoffenwinkel Wilsele
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Elfenatelier stockverkoop Elfenatelier stockverkoop 189 meter Kralen van over de hele wereld
Veritas Veritas 711 meter
Recensies
Super vriendelijke, grappige en behulpzame dames. Ik kwam als leek een pakje ophalen voor mijn vriendin en kwam buiten met een idee voor een leuk patroon en enkele welgekozen kerstcadeautjes. Verder hoor ik niets dan lovende woorden over hun workshops. Zeker een bezoekje waard!
Ik kom van Middelkerke en toevallig zag ik het bord van de opendeur dag .Wel ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was . Toffe winkel ,veel keuze en vooral heel behulpzaam personeel. IK kom zeker terug
Grote winkel met een bonte keuze van stoffen. Je wordt zeer goed op weg geholpen door mensen met kennis van zaken. Een aanrader voor al die in stoffen en of naaien wil investeren.
Zeer fijne medewerkers en heel toffe workshops. Gezellig om te winkelen.
Veel keuze in stoffen en toebehoren - zeker nu ze in een super groot pand zitten - wat een verschil! Ik heb hier vroeger 2 panden terug :p een cursus gevolgd van 4 avonden en kreeg weer meer vertrouwen in het stikken. Het tempo lag goed, de uitleg was helder en je had snel veel bijgeleerd.
Enorm veel keuze en zeer vriendelijke en behulpzame medewerksters. Ook de workshop was heel goed en tot in de puntjes verzorgd met zelfgebakken koekjes en zalige lunch
Heel veel stofjes en de verkoopster zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Ps. Ik raad de workshops heel hard aan!!
Hier is steeds een ruime keuze aan stoffen in een gezellig decor. Ook helpen de dames je steeds vriendelijk en met kennis van zaken verder. Één van mijn favoriete winkeltjes!
Top service. Ondanks de enorme drukte kreeg ik mijn pakketje tijdig, heel netjes verpakt en met een persoonlijke boodschap erbij! Een heel tevreden klant!
Superleuke winkel. Zeer gezellige sfeer tijdens de workshops. Prachtige stoffen. Een dikke aanrader op alle vlakken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid