facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lammens/Nancy

Adres: Lostraat 11 , Aalter 9880, BE
Telefoonnummer: 09 374 04 42
Stad: Aalter
Route: Lostraat 11
Postcode: 9880


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Buyse Bruno Buyse Bruno 430 meter Snel uitgeladen. Laden vanaf de zijkant. U kunt van tevoren arriveren, er is een klei...
Infinity Infinity 2 km Lekker maar een groot pak is eerder iets tussen een kleintje en middel. Ook best dure...
Recensies
Spijtig dat de kwaliteit van de frietjes achteruit gaan. Deze keer oude herbakken frieten gehad. Ter info: in een Bicky zit geen sla, broodje was ook héél slap. hopelijk eenmalig, maar ja ik had vorige keer ook slappe frieten.
We zijn 2 keer naar deze frituur geweest om een bestelling te plaatsen en telkens kregen we verkeerde snacks mee , zoals een saté in plaats van een brochette , een cheeseburger zonder kaas , een viandel in plaats van een frikandel , en een pak frieten die vergeten wordt , hiernaast was de klantvriendelijkheid ook niet top . Ander en beter !
Lekkere frietjes en vriendelijke bediening, enkel kan er op sommige momenten wel een lange wachttijd zijn. Ruim voldoende plek om daar ter plekke je frietjes op te eten, achteraan is er een kleine parking voorzien, indien deze vol staat kan je ook altijd op de gratis parking van de Pax staan.
Stoverij frietje stoofvlees was heerlijk. Grote portie en goede smaak.
Helaas, lang wachten. Tot wel een half uur. Vrij prijzig, zeker voor wat lauwe vette frieten. Om dan nog maar te zwijgen dat ze er niet klantvriendelijk zijn.
Vuile wc bril ja, dat soort vuil, lauwe frieten, een wansmakelijke burger en véél te duur. De ene ster is voor de snacks die waren goed en de ruime keuze aan zitplaatsen. Ben je in Aalter op zoek naar een frietje, vermijden deze handel ! Ander en beter
Lekkere frieten, Stoofvlees kon net iets beter Kippensaté had geen smaak.. Sorry maar het was niet onze smaak..
Vlotte en vriendelijke bediening. De frieten zijn er zeer lekker. Je kan er ook ter plaatste in een gezellige sfeer rustig eten. Een aanrader.
Lekkere frietjes , ruime keuze snacks , propere verbruikzaal met veel lichtinval . Klein terras achteraan. Vlotte bediening . Centrale ligging.
Einde van een tijdperk, helaas , laatste openingsdag 13/11/2022
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid