facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lambrechts Tuinmachines

Lambrechts Tuinmachines

Info

Geschiedenis

Lambrechts Tuinmachines is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring.
Deze ervaring situeert zich zowel op verkoop als
op dienst na verkoop van tuinmachines.


Onder tuinmachines kan u verstaan:

grasmaaiers,
zitmaaiers,
robotmaaiers,
kettingzagen,
verticuteermachines,
frezen,
combimaaiers,
hogedrukreinigers,
stroomgroepen,
grondboren,


Aarzel niet om ons te contacteren met vragen over uw tuinmachines.



"Lambrechts tuinmachines - Tuinmateriaal Lambrechts Tuinmachines is een begrip voor al uw tuinmateriaal in Leuven en omgeving, met ook een tweede vestiging in Tienen. Het is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de verkoop, verhuur, het onderhoud en de herstellingen van tuinmachines."
Adres: Tervuursesteenweg 217, 3001 Heverlee
Telefoonnummer: 016/22.86.44
Stad: Heverlee
Route: Tervuursesteenweg 217
Postcode: 3001



op zoek naar gerelateerd: Lambrechts Sint-Katelijne-Waver, Tuinmachines in de buurt, Lambrechts webshop, Tuinmachines Leefdaal, lambrechts tuin & park dreefvelden sint-katelijne-waver, Lambrechts Sanitair, Tuinmachines Michiels, Tuinmachines Van den Bossche
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kine & Osteo Zahra Kine & Osteo Zahra 2 km Geweest voor post natale kine bekkenbodem en pijn aan het bekken. Zeer goed en snel g...
Klusjesdienst Aspi's chiro Spirit Klusjesdienst Aspi's chiro Spirit 3 km Goede accomodatie voor weekends.
Recensies
Als je een zitmaaier hebt die stuk is en door hun moet opgehaald worden kan je beter zelf voor transport zorgen; duurt een eeuwigheid voor hij opgehaald wordt. ..dan de herstelling zelf ... dan moet hij ook weer teruggebracht worden ... dan zijn we 6 weken verder en het gras wacht daar niet op......rampzalig. En let op: wel nieuw daar gekocht; machine van 4600€!
Eind.vorig jaar 2 robotmaaiers gekocht, afspraken omtrent prijs,levering en plaatsing werden perfect nagekomen. Na plaatsing goede en degelijke uitleg ontvangen voor.gebruik en onderhoud van beide robotmaaiers. Bij plaatsing werd een klein defect.vastgesteld aan 1 van de robotmaaiers kleine barst in afdekplaat, dit.werd onmiddellijk opgelost via BO. Dus algemeen : zeer goede service en aangenaam en vriendelijk contact. Reeds meerdere tuinmachines aangekocht, altijd zeer tevreden met service en onderhoud.
Een zaak waar je alles vinden kan en een geweldige service krijgen kan! Kettingzaag was kapot en een halve dag later opnieuw klaar voor gebruik! 1 adres => Tuinmachines Lambrechts!!
Gaat gewoon even binnen.
Perfecte bediening. Bestellingen worden steeds bij aankomst verwittigd.
Mijn zitmaaier staat al 2 weken te wachten op het gras om opgehaald te worden...... ik hoop hem tegen het eind van de zomer terug te hebben:
In maart kettingzaag gekocht. Ondertussen wat hout gezaagd en ze binnen gedaan omdat de ketting niet meer gespannen geraakte. Garantie? Had je gedacht! Slijtage meneer, valt niet onder garantievoorwaarden. Als je een kettingzaag gebruikt, dan is er slijtage, uiteraard. In de aankoopprijs zit een percentage voor de garantieperiode. Zeer lucratief, garantie laten betalen en dan herstellingen toch laten betalen tijdens de garantieperiode. Wil je iets kopen, onderhandel een korting en zie van de garantie af. Ik ben in elk geval helemaal geen tevreden klant!
Zeer goede bediening en als men iets vraagt genoeg uitleg
Al vele jaren klant: 'huis van vertrouwen' met ruim aanbod aan tuinmachines en allerlei gereedschap. Vooral interessant is hun eigen onderhouds- en herstel atelier waar je voor een redelijke prijs je grasmachine kan binnen brengen in de winter, je snoeischaar laten slijpen of een nieuwe steel laten zetten. Ook goed advies bij aanschaf van werkmateriaal.
Goede service, duidelijke uitleg. Niets op aan te merken. Niet goedkoop. Maar voor kwaliteit mag je wel iets meer betalen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid