facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lambrecht Trailers

Lambrecht Trailers

Info

De bedrijfsactiviteit van Lambrecht Trailers spitst zich vooral toe op de constructie van bulktanks voor diverse korrel- en poedervormige producten.



"Lambrecht Trailers ontwerpt en bouwt bulktanks voor het transport van diverse droge bulk producten. Blaasbulk trailer op maat is onze specialiteit.Onze geavanceerde open bulkwagen is DE transportoplossing: 3 losfuncties, mogelijkheid tot retourvrachten waarbij er bespaart wordt op transportkost, CO2 uitstoot en voetafdruk per ton veevoer.Als erkend distributeur van OKT Trailers zorgt Lambrecht Trailers voor de opvolging van de aankoop tot aan de oplevering, & service nadien, van deze custom made voertuigen: onderlosser, cementbulk, kip silo, vacuum-trailer, trailer voor watertransport, trailer voor mest & afvalwater."
Adres: Hoogledestraat 122, 8610 Kortemark
Telefoonnummer: 051570577
Stad: Kortemark
Route: Hoogledestraat 122
Postcode: 8610



op zoek naar gerelateerd: Bulkwagen te koop, Lambrecht bulk te koop, Lambrecht Hooglede, Lambrechts
Recensies
Snel lossen, aardige mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid