facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LAITsentiel

LAITsentiel

Info

Glacerie et fromagerie à la ferme. Tous nos produits sont produits naturellement et artisanalement.
Ferme Lahaye-Corstjens

Adres: Chemin de Trotzenburg 53, 4710 Lontzen
Telefoonnummer: 0473691702
Stad: Lontzen
Route: Chemin de Trotzenburg 53
Postcode: 4710


Recensies
Beetje afgelegen maar lekker en drietalig.
Super goed lekker en gezellig
€ 45 voor 6 diepvrieskoekjes, 8 magnums en 1L Cointreau-citrusijs. Deze laatste is erg goed. Helaas smaakte het ijs van koekjes en magnums naar water. Unanieme feedback van de 4 proevers. Teleurstellend voor lokale, ambachtelijke en zeer dure producten maar vooral jammer gezien de naam van het etablissement. We deelden onze indrukken met de producent via de messenger op zijn Facebook-pagina, maar hij wilde er niet op ingaan. Oncommerciële houding. Jammer.
Zeer goed zelfgemaakt ijs, ze maken zelfgemaakte fruityoghurt en boter. Ze hebben ook verse eieren. In de winter gesloten van eind september tot begin april.
Het was een beetje moeilijk te vinden, slechts 1 ijsbord op de weg en dan gaat het links het niets in richting een boerderij. Ik stond op het punt om terug te keren, maar volgde toen een auto rond de hoorde tot de weg eindigde bij de boerderij. Nu zag ik het, een klein raampje met een ijswagen. Allemaal gelabeld in het Frans, dus ik wist dat ik terug was in het Franse deel van België. Het ijs is huisgemaakt en smaakte heerlijk. De prijs was oké.
Zeer vriendelijk en gastvrij jong stel die een familieboerderij in Lontzen hebben overgenomen. Ze begonnen met de transformatie op de boerderij van de melk van hun eigen koeien. Alle producten zijn 100% handgemaakt en heerlijk! De beschikbare producten zijn roomijs in blikken van 1L maar ook in scoops, verse kaas, yoghurt, maquée, boter, enz. Ga naar de Facebookpagina! Alle geprobeerde producten waren vers en lekker, raad ik deze ijssalon aan?
Goed gedaan jonge mensen. Moedig ondernemend. vriendelijke eenvoudige plek midden in de velden terug naar de natuur. We kunnen niet zonder... we zijn verslaafd aan roomijs: a killer U kunt boter, desserts, yoghurt, maquée kopen.... IK HOU VAN
Zeer aangename plek in het hart van de boerderij. De kinderen kunnen genieten van de vlakte terwijl de ouderen genieten van hun kopje. Heerlijk ijs!
Heel idyllisch, direct van de producent, de blije koeien om je heen. Zeer kindvriendelijke, grote speeltuin. Heerlijk afhaal ijs. Het beste mango-ijs ter wereld. We komen terug!
Zo'n lekker ijs!! Kwaliteitsproducten en dit alles geserveerd door uitzonderlijke mensen! Geef niet op, het is geweldig wat je doet!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid