facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lagrain Lucie

Adres: Kemphaanlaan 27, 2960 Brecht (België)
Telefoonnummer: 03 827 46 59
Stad: Brecht
Route: Kemphaanlaan 27
Postcode: 2960



op zoek naar gerelateerd: Tandarts Brecht
Recensies
Na vorige week 11 tanden te hebben laten trekken op aanvraag door tandarts werd ik vandaag gewoonweg aan de deur gezet met zéér veel pijn en met de mededeling dat ik bij hun niet meer welkom ben. Dit bewijst van een zeer professionele en zeer vertrouwelijke relatie
Beste tandarts uit de buurt en zeer fijne assistente! Zeer hard werkend en mooi werk !
Zeer professionele en zachtaardige tandarts. Een behandeling gaat hier zeer vlot, mede dankzij de hulp van de eveneens vriendelijke tandartsassistente. Dat tandartsen een patiëntenstop hebben en niet iedereen kunnen helpen is normaal en op vele plekken het geval. Ik ben zeer blij dat er hier voor ons nog een GAATJE was!
Super lieve tandarts en assistente. Geeft een uitstekende behandeling en werkt super hygiënisch
Fantastische tandarts !
Afspraak proberen maken, maar u bent al veel te lang niet meer geweest dus er is een patiëntenstop. Dus het is te druk maar je wordt wel verwacht om om de zoveel tijd een nutteloze afspraak te maken??? Als elke tandarts zo reageert kun je nergens terecht. Dank u voor de hulp!
Vertaald door Google De tandarts wilde me niet opnemen omdat ze alleen haar eigen patiënten bedient. Ik had drie dagen pijn en als nieuwe inwoner van de stad snap ik er niets van hoe een tandarts kan weigeren je te onderzoeken. Origineel The dentist was unwilling to take me in because she only services her own patients. I had pain for three days and as being a new resident to the town it does not make any sense to me how a dentist can refuse to examine you.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid