facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lagom

Lagom

Info

Lagom is een evenementenlocatie met een adembenemend uitzicht op het Donkmeer. Je leert er nieuwe technieken tijdens kooklessen en workshops, organiseert er je leukste feestjes of je ontdekt er nieuwe smaken op één van onze brunches, lunches of diners.

Geschiedenis

Lagom is een evenementenlocatie met een adembenemend uitzicht op het Donkmeer. Je leert er nieuwe technieken tijdens kooklessen en workshops, organiseert er je leukste feestjes of je ontdekt er nieuwe smaken op één van onze brunches, lunches of diners.



"Niks brengt mensen meer samen dan lekker eten en daar spelen we bij Lagom graag op in. We nodigen jullie uit om samen aan de slag te gaan tijdens onze kooklessen, nieuwigheden te ontdekken op onze workshops of om gewoonweg te genieten van één van onze "aan tafel bij chef Sven" evenementen. Lagom is de plek bij uitstek om goede gesprekken te voeren, nieuwe smaken te ontdekken en écht te genieten van het goede leven.We ontvangen jullie langsheen de oevers van het Donkmeer; in onze open keuken of op ons betoverend terras.Wees welkom!Ons kook- en wijnatelier als decor voor jouw teambuilding event? Lagom leent zich ook als locatie voor privé- en bedrijfsworkshops!"
Adres: Donklaan 55, 9290 Uitbergen, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0468571602
eb.mogal-reiletakook@ofni
Stad: Uitbergen
Route: Donklaan 55
Postcode: 9290



op zoek naar gerelateerd: lagom levensstijl, leef lagom, lagom inkijkexemplaar, lagom zweeds, lagom filosofie, lagom de zweedse kunst van een leven in balans, lagom boek, lagom ordbok
Recensies
Heel mooi kader voor in te koken. Veel uitleg en lekker gegeten!!! Goede recepten die op punt staan. Een aanrader voor wie graag eens anders kookt. Voor herhaling vatbaar.
Het nieuwjaarsmenu was 5 sterren waard !!! Zéér lekker , ruim voldoende en begeleidende brief met zeer duidelijke uitleg ivm opwarmen en serveren .Prijs /kwaliteit dik in orde !!!! Bedankt en nog véél succes !!!
Super leuke avond gehad. Lekker gegeten. Mooie locatie. Topchef! Zeker een aanrader!
Super leuke avond gezellig koken met een wijntje, lekker eten en fantastisch gezelschap. Dank u wel kookatelier Lagom Gr. Kim
Prachtig gelegen, creatieve chef, vriendelijke ontvangst.
Fantastische ervaring, prachtige locatie en top bediening!
Keitof en lekker concept
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid