facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LAGO Lier De Waterperels

Info

Wildwaterbaan, golfslagbad, warme lagune, 25-meterbad, peuterbad, sauna en hamam. Buitenaanbod met buitenbad (30° ook open in de winter, een waterspeeltuin en een familieglijbaan... Kortom, LAGO Lier De Waterperels heeft voor ieder wat wils!

Geschiedenis

Kom op ontdekking in het waterpretpark van S&R De Waterperels. Zwemmen in het sportbad, spelen en stoeien in het recreatiebad.

Een wildwaterbaan waar je kan dromen van een rafttripje op een wilde rivier en een wervelend golfslagbad waar je kan springen in de golven.
Voor wie het wat rustiger mag, kan kennismaken met de warme lagune. Een verwarmd bad met watergeisers dat je volledige lichaam doet ontspannen.
Of bezoek even de sauna en het stoombad om je bloeddoorstroming te stimuleren.

Van al dat genieten en sporten krijg je natuurlijk honger. Kom heerlijk keuvelen en tafelen in het 'rest-eau-café'. Proef van verse dagmenu's, seizoensgebonden creaties en klassieke gerechten à la carte.
Heb je zin een origineel verjaarsdagsfeestje? Vier het dan in het zwembad met al je vriendjes.

Adres: Kazernedreef 100, 2500 Lier (België)
Telefoonnummer: 03/2935890
Stad: Lier
Route: Kazernedreef 100
Postcode: 2500



op zoek naar gerelateerd: de waterperels lier, korting zwembad lier, waterperels lier prijs, waterperels lier adres, waterperels lier buitenzwembad, zwembad lier zwemshort, waterperels beveren, lago lier tarieven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Ravotter Lier De Ravotter Lier 3 km Altijd leuk om met de kindjes te gaan, super
Recensies
Fijn, maar heel onhygiënisch en vuil. Zeer druk en reinigen water weinig. Eten is mega duur 1 klein Pak friet kabouter is al 4 euro en dan moet je zelf nog betalen voor saus. Je mag je eigen eten niet eens meenemen of ze zeuren al tegen je hoofd. Personeel is niet fijn en mag vervangen worden. De poetsmeneer is aardig, de rest nietBezocht opWeekendWachttijdMaximaal 10 minReservering aanbevolenNee
Vandaag voor de eerste keer in dit zwembad geweest. Fijne uitstap gehad met het gezelschap waar we samen naar het zwembad kwamen. Maar wil toch wel even wat zeggen over de hygiëne en de drukte die vandaag plaats vond. Het is zeker aanbevolen om te reserveren. Stond een redelijke lange rij al van buiten. In het zwembad was het zeer druk. Beetje teveel mensen toegelaten ook al stond er een bord buiten met volzet. In de gangen van de kastjes super druk en je kunt er bijna niet door wegens de drukte. Over de hygiëne ben ik wel niet te spreken. Plukken haar op de grond bij het binnenkomen van het zwembad, nat wc papier op vele plekken! Aan de cafetaria was ook niet echt proper! Dit ligt ook wel aan de bezoekers die het vuil achter laten. Je ziet het personeel bezig met de aftrekker maar is enkel het water dat ze aftrekken in de gangen. Ik vind het wel heel belangrijk dat het proper is in een zwembad je ziet redelijk veel personeel in de gangen bezig ma jammer dat er niet ziet dat ze wat proper word gemaakt.
Eerste ervaring, Vandaag met een tweeling gaan zwemmen, kinderbad binnen was lekker warm en hebben het zeker naar hun zin gehad, buiten was er stoelgang in het water en zijn er onmiddellijk terug uit gegaan. Bij het omkleden ging het mis, we zaten blijkbaar in de kleedkamer voor mindervaliden, een meisje sprak ons aan dat we ons daar niet mochten omkleden en maar moesten wachten op een baby-kleedkamer, terwijl er 2 verzorgingskussen lagen, je kan niet met 2 kinderen in de hand en al je spullen daar 15 - 20min staan wachten, dit is echt onmiddellijk.Ik sprak haar aan over de verzorgingskussens die daar lagen en dat was voor als mensen dat nodig hadden en toen ging ze gewoon weg. Was helemaal niet vriendelijk, maar ik ook niet. Je krijgt wat je geeft denk ik dan. Ook is er geen rokersruimte buiten voorzien.
Heel slechte ervaring. Man aan de ingang deed alsof hij van de douane was en leek een persoon die er plezier uithaalde om andere mensen hun leven zuur te maken. Ik had tickets gereserveerd maar had mijn id kaart niet bij want deze was in twee gebroken. De portier heeft mij een preek gegeven van 5 minuten dat dit niet oké is en dat ik niet binnen mocht want 'regels zijn regels' en dat ik hem 'geen dingen moest wijsmaken'. Ik ben uiteindelijk toch binnengeraakt via its me app maar dit kwam enkel door een andere medewerker die wel normaal deed. Heeft in ieder geval de toon gezet voor de rest van de dag.
Altijd veel gekomen met de kids en vriendin. Heel veel uren zwemmen , nog eten , erna nog ijsjes . Maar wij komen voral voor onze kinderen. Nu na ons eten roken we graag een sigaretje . Je had er altijd een klein vakje buiten vanachter om te roken . Nu niet meer . Dus wij komen amper tot nooit meer terwijl we het super vonden . Maar zoveel betalen om na 2 uur zelf niet te kunnen roken , niet leuk voor de rokers .
Het zwembad is te gek, goede wildwaterbaan, bijna nergens wachten, zelfs tijdens regenachtige dag van een schoolvakantie. Ook voor de kleinsten een goed aanbod. Niet te groot, niet te klein. Het eten is erg slecht, enkel gefrituurde dingen of een croque, en je mag je eigen eten niet mee binnen brengen. Al wordt dat niet gecontroleerd. De lockers zijn gratis maar versleten, je hebt er een stuk van 1 euro voor nodig wie heeft er nog cash tegenwoordig? De armbandjes met sleutel zijn ook versleten. Het gaat met een buggy maar het is er niet overal even goed op voorzien. De uitgang is bv met een draaipoort, wat niet kan met een kinderwagen, en dat zijn ongemakken waar je op botst als net ieders geduld en energie is opgebruikt bij het omkleden. Maar het zwembad zelf is kei kei goed en je betaalt een eerlijke prijs.
Kvond het echt een kei leuk zwembad mensen zitten hier te haten ik zelf ben 12 en ik vond het een heel leuk schoolreisjedus mensen ik snap jullie ni want ik vond het een heel leuke dag ook de glijbannen waar heel tof en zeker met de haai dat je ineens naar beneden gaat dus heel toffe dagmensen ik raad jullie de waterperels ook aanBezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenJa
Alles prima, behalve cafe. Maar het is een schande voor zo'n groot zweembad 1 cafe met 1 medewerker te hebben, ik sta al 20 mim in line, in plaats van het zwemmen. Zeer ontevreden. Wees niet zo gierig! Ten minste 2 medewerkers!!!!! Zeg! Zo irriterend!!!!!
Lago Lier is een fantastisch zwembad met een groot aanbod aan activiteiten voor jong en oud. Het is een ideale plek om te zwemmen, ontspannen en plezier te maken met vrienden en familie. De cafetaria biedt lekker eten en drinken, en het is een leuke plek om even te pauzeren en op te warmen na het zwemmen. Bovendien heeft het zwembad een grote parkeerplaats, wat erg handig is voor bezoekers die met de auto komen. Mijn kinderen volgen hier zwemles bij topinstructeurs die hen helpen om hun zwemvaardigheden te verbeteren. Het personeel is vriendelijk en deskundig, en zorgt ervoor dat de lessen veilig en leuk zijn. Al met al is Lago Lier een geweldige plek om te zwemmen, te ontspannen en plezier te maken. Of je nu op zoek bent naar zwemlessen, een dagje uit met het gezin of gewoon een plek om te ontspannen, Lago Lier heeft het allemaal. Ik zou het zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een geweldig zwembad met topinstructeurs, lekker eten en een grote parkeerplaats.
Eigenlijk 0 sterren. Mijn zoon van 14 is afgelopen vrijdag voor het eerst echt geconfronteerd geweest met racisme. Hij was met enkele vrienden met de bus vanuit Mechelen tot Lier gereden, om wat zij dachten, een leuke uitstap zou worden. Het begon reeds aan de ingang, waar een vriend van hem de toegang werd geweigerd omdat hij zijn ID niet bij had. Hij had echter wel een foto op zijn gsm van voor en achterkant. Hij had reeds betaald maar desondanks hij niet binnen mocht, kreeg hij zijn geld niet terug. De rest van de jongens zijn dan gaan zwemmen. Mijn zoon had zijn ticket gescanned maar nam per ongeluk het foute poortje waardoor hij de lockers niet vond. Hierop is hij door een medewerker terug naar buiten gestuurd omdat die hem niet geloofde dat hij betaald had. Een andere vriend is in de kleedkamer omdat hij een familie kleedkamer had gebruikt toegesproken door een medewerkster waar onder andere werd gezegd dat hij maar gewoon moest thuisblijven en daar Marrokaanse koekjes en thee moest gaan drinken. De jongens hun dag is echt verpest door de onbeschofte manier waarop ze zijn behandeld. Ik probeer het zwembad sinds gisteren trouwens telefonisch te bereiken, maar zonder resultaat. De Europese hymne op wachttoon om dan de verbinding te verbreken, vandaar review langs deze weg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid