facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Laenenveld

Laenenveld

Info

Laenenveld is een inspirerende plek, een oase van rust, discreet en exclusief, gewijd aan de groei en ontwikkeling van individuen en teams.

Geschiedenis

Laenenveld is een inspirerende plek, een oase van rust in het midden van het groen, discreet en exclusief, Het biedt opportuniteiten voor en is gewijd aan groei en ontwikkeling voor individuen en teams.

Laenenveld verwelkomt iedereen die hieraan wil meewerken.

Adres: Wolfstraat 26, 2870 Liezele, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32475295425
Stad: Liezele
Route: Wolfstraat 26
Postcode: 2870


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Villa Tartine, Site 78, Hotel Puurs, Hotel Essenza, B&B Klein-Brabant, Gloria Puurs
Recensies
Super lieve mensen ! Ze doen alles om je verblijf aangenaam te maken . Fijn ontvangst . De locatie is zeer rustiig en mooi . De kamers zijn luxueus en zeer proper. We mochten gebruik maken van de tuin en ruimte waar je rustig kan vertoeven . Ontbijt was ook weer top !!! Hier kom ik zeker nog terug . Aanrader!!
Toplocatie om even te onthaasten in alle rust! We hebben genoten van de stilte en het perfecte ontbijt. Verzorgde, ruime kamers. Een absolute aanrader en als je iets te kort komt zullen de gastheer en gastvrouw je zeker verder helpen! Voor herhaling vatbaar.
Super mooie kamers en de locatie adembenemend ontzettend vriendelijke mensen een aanraader voor mensen die van rust en luxe houden super ik heb genoten bij jullie
Prachtige locatie, enorm warme en professionele uitbaters!
Zeer gastvrij verblijf!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid