facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ladies fair

Ladies fair
"Music Festival"
Adres: Van Fraechemlaan, 1820 Steenokkerzeel
Telefoonnummer: 0498/332311
Stad: Steenokkerzeel
Route: Van Fraechemlaan
Postcode: 1820


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jeugdhuis Echo Jeugdhuis Echo 161 meter Geweldig jeugdhuis met een lange geschiedenis.
Recensies
Na Paradise Garten, ook t origineel bezocht. Mooie opzet, alles vega, goede vibe. Groter is echter niet altijd beter. Groei niet verder, druk genoeg zo!
Wanneer gaat die ketelmuziek stoppen ?????? Ik woon in de Watermolenstraat in Steenokkerzeel. Aan het uiteinde van mijn straat sta ik op grondgebied Berg. Mijn huis is goed geïsoleerd, dubbel glas, rolluiken enz. Ik heb geen last van vliegtuigen doch de bassen van jullie lawaai hoor ik zelfs boven het geluid van mijn TV uit. Nochtans zijn alle deuren en vensters potdicht bij dit weer. Paradise City ??? 1 een boeregat als Steenokkerzeel en deelgemeenten kan je moeilijk een city noemen. 2. Met dat ketellawaai is het hier al helemaal geen paradijs. Als meneer de Graaf centen zoekt om zijn domein te onderhouden dat hij het dan op een andere manier doet, hoe deden zijn voorgangers het trouwens?
Editie 2023 is eentje om niet te vergeten en als dit zich zo in de toekomst verder zet, gaan we mooie jaren tegemoet op Paradise City. De muziek was beter dan andere jaren er was niet enkel techno, maar af en toe kwam er ook een melodietje, een stem of iets herkenbaars. Een mooie variatie aan podia en prachtige aankleding zoals altijd. Hopelijk gaan ze volgend jaar niet groter worden, het is perfect zoals het is.
Top festival, het ecologisch aspect verwaterd soms wel omdat ze zo groot geworden zijn.
Err leuk en kleinschalig festival. Prachtige omgeving en het gaat er allemaal gemoedelijk aan toe. Alleen wat spijtig dat het muzikaal aanbod er niet op verbeterd, het blijft allemaal wat slow, energieloos en vooral veel producers die een zwakke dj set opleveren. Als je graag danst en je uitleeft op funky en/of energierijke muziek blijft je op je honger zitten. Het DJ aanbod is echt een pijnpunt en verdient veel meer aandacht.
Check Out For mysterieuze mannen met zonnebrilen ‍‍‍ great festival
Zeer leuke setting en sfeer. Ecologisch
Leuk festival als je van techno houdt. Super mooie aankleding en leuk om eens van het veggie eten te kunnen proeven. Leuk dat ze bezig zijn mijet het mileu!
Super tof kleinschalig festival op n prachtige locatie! Hebben ons super geamuseerd en jullie zien ons volgende editie zeker terug. Anna en Vincent, bedankt voor jullie gezelschap!
Het beste festival in zn genre, plus ecologisch! Top muziek, plezier met respect voor de natuur, wat willen we meer?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid