facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lacrosse/Benjamin

Adres: Rue de la Brouck Campagne 38 C, 4870 Trooz, België
Telefoonnummer: 0479 87 80 27
Staat: Région Wallonne
District: Liège
Stad: Trooz
Route: Rue de la Brouck Campagne
Huisnummer: 38 C
Postcode: 4870


Openingstijden

maandag: 08:30–18:00
dinsdag: 08:30–18:00
woensdag: 08:30–18:00
donderdag: 08:30–18:00
vrijdag: 08:30–18:00
zaterdag: 08:30–18:00
zondag: 08:30–18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Delhez & Fils Delhez & Fils 441 meter Goede garage
Europieces Dépannage Europieces Dépannage 1 km Ik kom er al jaren, zeer goede monteurs, eerlijk, doe niets aan het voertuig zonder t...
Recensies
Helpt via de politie en stuurt de factuur niet, al weken aangevraagd!!! Ik ga een klacht indienen bij de FOD!
Het verdient niet eens een ster als ik kon. De ontvangst is echt niet geweldig, gebrek aan aandacht voor zijn klanten. Het ontbreekt deze reparateur duidelijk aan goede manieren en opleiding voor zijn oude dag. Ik besteed nog steeds liever 3 uur te voet aan een andere reparatie dan deze, die amper 2 kilometer van mijn huis verwijderd is... vermijd het zeker als je kunt.
Dieven, slechte service, waardeloze ontvangst, geen service, echt onprofessioneel.nZe profiteren en hebben het geluk dat de politie hen klanten stuurt, anders zou niemand ze bellen, het is zo'n zielige zaak en zonder respect voor de klant!!nAbsoluut vermijden!
Het oplossen van problemen is al lang gepland, meer dan een maand. Herinnering 3 dagen ervoor zoals afgesproken. De reparateur komt niet en rechtvaardigt zich aan de telefoon door handel in gestolen auto’s gevolgd door dringende reparaties etc. Hij aarzelt niet om je in verlegenheid te brengen en je in de problemen te laten. Nul betrouwbaarheid, respect voor de klant en het gegeven woord, dubbele nul. Eerlijk gezegd: vermijd het, er zijn elders meer correcte en betrouwbare opties.
Voor het oplossen van problemen via de Charlie24-service ontmoette ik iemand die bijzonder aardig en vriendelijk was, die dit enigszins stressvolle moment veel geruststellender maakte. Hartelijk dank aan deze meneer, ook voor de snelheid en kwaliteit van de service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid