facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LaBoum studio

LaBoum studio

Info

LA nouvelle école de danse pour toutes les générations à deux pas de Bruxelles



"La Boum Studio c’est la nouvelle école de Danse, de Remise en Forme et de Théâtre, pour tous les ages et tous les niveaux. Nous sommes situés à Rhode Saint genèse, dans un ancien entrepôt désaffecté de 450 m2 complètement rénové pour être dédié à la danse et à la remise en forme."
Adres: 12 rue kwadeplas, 1640 Sint-Genesius-Rode
Stad: Sint-Genesius-Rode
Route: 12 rue kwadeplas
Postcode: 1640


Recensies
De gebouwen zijn prachtig, de leraren zijn top en supervriendelijk. Er zijn kleedkamers voor mannen en vrouwen met douches en lockers. Ik raad ten zeerste aan om te komen testen en te komen! Er is ook een kleine bar met hapjes en drankjes.
Schitterende school op mensenmaat, erg aardige leraren, geweldige shows, grote betrokkenheid van het hele team, verandert er niets aan!
Een fantastische plek, uitstekende leraren, ik heb veel geleerd en altijd in een goed humeur!
Gezellig pand waar je je goed voelt om zonder complex een heel aanbod aan super gevarieerde danslessen te testen.Op de top onthaald door een manager met een brede glimlach en die je op je gemak stelt. Er is iets voor alle leeftijden en alle smaken, ik raad het ten zeerste aan!
De plaats is gewoon prachtig, de leraren zijn geweldig, Sophie houdt van dansen en dat is te zien aan haar gezicht elke keer dat ze iemand verwelkomt die een moment van haar dag komt delen!
LA BOUM STUDIO ... het is eindelijk de dansschool die iedereen van 3 tot 99 jaar laat bewegen zonder complex, gewoon om zichzelf te voelen! De manager glimlacht, warm en stralend, mijn dochters kunnen niet wachten om terug te gaan en hun leraar te omhelzen, ik heb nog nooit zoveel gedanst en cardio gedaan in mijn leven, het is familie, schoon, helder, kortom, we gaan uit boem met veel positieve energie! Bedankt dat je eindelijk een concept hebt kunnen creëren dat voor iedereen toegankelijk is! Met een team van attente, geduldige en gulle professionals! Het is onvoorstelbaar om dit in de buurt van mijn huis te hebben! Aan de engelen ! Laten we dansen ‍
Prachtige plek, deze school zorgt ervoor dat je er elke dag wilt zijn!
Zeer luchtige en mooie dansruimte. Mooie ruimte met kluisjes beschikbaar. Gratis douches.
De plaats is geweldig, de lessen zijn geweldig. Eerlijk gezegd om te testen !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid