facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Labore et Constantia

Labore et Constantia

Info

Officiële Facebookpagina van de Koninklijke Harmonie Labore et Constantia uit Ekeren

Geschiedenis

Labore et Constantia, wat is dat?

Labore et Constantia is het Koninklijk Harmonie-Orkest van Ekeren. De harmonie vond haar oorsprong in 1826 bij de drukkersfamilie Moretus. De naam van de Harmonie is dan ook niet toevallig de familieleuze van de Moretussen.
Labore maakt haar naam, Labore et Constantia (arbeid en volharding), helemaal waar! Zo promoveerde zij in 2010 naar ere-afdeling met een deelname aan het Provinciaal Tornooi. Daarnaast concerteerde het orkest reeds in deSingel te Antwerpen met de Oostenrijkse componist Otto M. Schwartz.


Labore et Constantia, wie zijn dat?

Labore et Constantia is een groep gepassioneerde muzikanten die wekelijks samen repeteren. Samen met hun dirigent Bart vercammen halen ze het beste uit zichzelf om het publiek te entertainen met tal van concerten.
Sind de oprichting van het instaporkest LaConia verwelkomt het Labore et Constantia regelmatig nieuwe muzikanten die het orkest muzikaal verrijken.

Labore et Constantia, waar vind je dat?

De thuisbasis van Labore et Constantia is de Akerzaal van het Ekershof (Groot Hagelkruis 6/1, 2180 Ekeren). Hier wordt elke week hard gerepeteerd van 20.00u tot 22.00u. Er wordt niet enkel gerepeteerd in de Akerzaal natuurlijk. Het Harmonieorkest geeft er ook haar jaarlijks groot concert, met groot succes!
Naast dit jaarlijkse concert organiseert Labore et constantia tal van andere concerten & activiteiten. Zo spelen zij elk jaar in september op de Kattenbergse Rommelmark en de Bierpruverfeesten. Labore et Constantia werkt ook samen met andere verenigingen, o.a. de Koninklijke Fanfare 'De Verbroedering van Zandvliet'.

Adres: Groot Hagelkruis 6/1, 2180 Ekeren
Stad: Ekeren
Route: Groot Hagelkruis 6/1
Postcode: 2180



op zoek naar gerelateerd: Labore et Constantia betekenis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wim Wim "Vander" Van Deuren - artiest 2 km Wim Van Deuren maker van muziek, tekst en theater Op de hoogte blijven van activitei...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid