facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Labelpages

Labelpages

Info

Agence de publicité et communication.
Impression numérique de livres, brochures, invitations, cartes de visite en petite ou grande quantité.

Geschiedenis

La passion, la souplesse et la qualité.

Labelpages, atelier graphique, offre le service indispensable
à la réalisation d'un imprimé de qualité.
Nous pratiquons une recherche graphique créative et
une exécution irréprochable grâce aux techniques
de pré-presse les plus récentes.

De la conception à l'impression, notre équipe de professionnels
répond à vos besoins en illustration, mise en page, prise de vues,
travail sur image, photogravure, et impression
pour les documents réalisés en impression numérique.

Heures d'ouvertures :
du lundi au vendredi, de 8h00 à 12h00 et de 13h00 à 17h30



"Agence de communication, publicité, impression digitale, finition d'imprimés"
Adres: Rue Michel Holyman, 12, 7536 Vaulx-Lez-Tournai, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: +32 69 228 339
Stad: Vaulx-lez-Tournai
Route: Rue Michel Holyman, 12
Postcode: 7536


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:15


op zoek naar gerelateerd: Labelpages horaire, Imprimerie Tournai, Création logo Tournai, Faire-part naissance Tournai
Recensies
Voor mij is het menselijk contact erg belangrijk in een dienst en helaas werd ik daar zeer slecht ontvangen. Ik begin met aangestaard te worden als ik aankom uiteraard niet veel spontane bezoeken!. En dan vertelt een medewerker me dat een afspraak maken voor het maken van een huwelijksuitnodiging alleen in de ochtend mogelijk is. En als ik uitleg dat het niet kan omdat we aan het werk zijn, antwoordt deze persoon lik op stuk dat we gewoon afscheid moeten nemen. Ik denk dat er helaas steeds minder mensen zijn die willen werken en die de basisregels van beleefdheid leren! Het was niet professioneel en ik zou daar natuurlijk niet teruggaan, ook al twijfel ik niet aan de kwaliteit van het werk, aangezien ik niet de gelegenheid heb gehad om het te testen.
Zij zijn het succes van onze marketing. Een bedrijf als geen ander. Menselijk, professioneel, met veel reflectie en luisteren. We zijn er trots op dat we met hen deze professionele vertrouwensrelatie hebben kunnen ontwikkelen die in vriendschap verandert. EEN GROTE DANK U voor uw werk voor ons. Voor Tornacum Motors, Citroën Ath en DS Store Tournai. Franciscus
Voor uw communicatiewensen, eventorganisatie, foto- of luchtfotografie, drukwerk, opmaak, grafische vormgeving en productie van visuele ondersteuning is dit DE OPLOSSING. 10 van de 5 sterren....... We hebben al 5 evenementen met ze gedaan en het is niets dan geluk. Bedankt allemaal voor de hulp die je ons hebt gegeven. Het team Citroën Tournai en Citroën Ath.
Een leuke plek met interessante architectuur waar af en toe tentoonstellingen plaatsvinden, vooral tijdens Kunst in de Stad, maar soms ook intieme concerten. De voormalige zaakvoerder van deze kleine familiale KMO is onuitputtelijk ;- Hier op de fototentoonstelling een jonge fotograaf dicht bij de huidige bazen van dit computergraphics bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid