facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LAAGWATER

LAAGWATER

Info

Event * Experience * Escape

Adres: Bredabaan 906, 2930 Brasschaat
Telefoonnummer: +32499468065
Stad: Brasschaat
Route: Bredabaan 906
Postcode: 2930



op zoek naar gerelateerd: BARN 65 Brasschaat, Escape room malle, Brasserie de Goede Brasschaat, Laagwater Oostende, Beste escape room Antwerpen, Escaperoom, Escape room Beauvoorde, Escape room Veurne
Recensies
Leuke escaperoom. Zeer mooie en sfeervolle decors en bijpassende muziek. Als redelijk onervaren speler was een regelmatige tip welkom, maar zonder het gevoel te hebben dat ik niks zelf heb kunnen oplossen. Ook kinderen kunnen hun steentje bijdragen aan het spel, maar een homogene mix van 'ouderen' en 12-jarigen lijkt me handig.
Dit was onze eerste escaperoom, dus helemaal geen idee als die moeilijkgemakkelijk is,. Wat we wel kunnen zeggen, wat een locatie! Super tof: een volledig kasteel om door te lopen! Voor herhaling!
Absoluut TOP escape rooms! Steeds tot in de puntjes afgewerkt, prachtige locaties, fantasierijk en gevarieerd.
Eens een andere manier van escape, origineel concept, maar minder leuk om met 6 te spelen ipv met 4 2 personen hebben dan veel minder te doen.
Leuke escape room met diverse raadsels om te doen. 1 spel hebben we wel veel tijd verloren wat echt jammer was. Maar toch toffe ervaring!
Escape room "Brasserie De Goede" zit prima in elkaar! Het verhaal is goed uitgewerkt, en de puzzels erg gevarieerd. De kamers zelf zijn tot in de puntjes afgewerkt en ingekleed. Zeker en vast een aanrader!
Het was onze allereerste keer maar zeker niet de laatste, wat was het leuk! Verrassend, origineel, het houdt je bezig waardoor je niet aan drinken toekomt gelukkig mocht dat nog nadien. Het zittend aspect mag je zeker niet tegenhouden om deze te doen, je hebt zoveel te zien en om handen. We werden ook hartelijk ontvangen, en wat moet hij een lol gehad hebben toen hij ons bezig zag. We denken er over om de andere Escape Room ook nog te boeken. :-
Leuk spel. In plaats van een escape room, is het een zoektocht naar de verdwenen erfenis. Het is leuk om het ganse kasteel te kunnen verkennen. Het uur vloog voorbij!
Unieke Escape room gedaan op de locatie van Barn 64 op de Sint jobsesteenweg. Concept was uniek! Uitwerking tot in de puntjes in orde. Hier is het niet de bedoeling om te escapen maar net de bedoeling om zo lang als mogelijk te blijven! Benieuwd? Zeker eens doen. Beschikbaar voor groep van 4-6 personen
Zeer leuke escape. We hadden wat bedenking over het stilzitten aan de tafel maar dit heeft op geen enkele moment gestoord. Zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid