facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Vieille Demeure

La Vieille Demeure

Info

Brasserie, Tea-room, petite restauration, non-stop. Possibilité de promo pour groupe



"Brasserie, Tea-room, Crêperie"
Adres: Rue Comte d'Ursel, 15, 6940 Durbuy
Telefoonnummer: 003286211318
Stad: Durbuy
Route: Rue Comte d'Ursel, 15
Postcode: 6940


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Tea-room Durbuy, Ontbijt Durbuy, Restaurant Durbuy
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Petit Café de Durbuy Le Petit Café de Durbuy 138 meter Met 6 personen gegeten waarvan er, in eerste instantie, 3 gelukkig waren met hun keuz...
L'instant T L'instant T 4 km Salon de dégustation de thés, ventes d'épiceries fines et accessoires
Recensies
Een aanrader voor wie graag Sangria drinkt : echte Quint en met MINSTENS 6 soorten vers fruit. Wat een verschil met La Caleche waar ik een paar dagen daarvoor een slappe limonade met 1 soort ontdooid fruit kreeg wat ze sangria durfden noemen ... Het personeel was heel vriendelijk, bij aperitief zeiden ze dat ze wachten op een seintje voor het hoofdgerecht te beginnen en te brengen. Spaghetti is al niet overal naar mijn goesting maar daar was ie zeer goed. Ook mijn mooie vriendin was zeer tevreden van haar gerecht. Een aanrader dus ik bedoel het restaurant hé, niet mijn vriendin.
Prijs - kwaliteit echt heel goed. Wij namen een glaasje rose en de salade grilled gamba’s. Beiden waren uitstekend en het hoofdgerecht was een mooie portie met knapperig brood erbij. Mijn vriend had nog zin in een toetje en nam een dame blache die ook heel lekker was. Conclusie: wij komen terug als we nog es in durbuy zijn
Wij hebben hier een ontbijt menu van 15€/p.p genomen. Het was niet zoveel speciaal, enkel basisontbijt. Alles was wel vers. Wij vonden dat de prijs een beetje duur was voor wat wij hebben ontvangen.
Lekkere Hamburg menu's met een eigentijdse twist. Vriendelijke en vlotte bediening. Afhaal menu's door de covit19 regels, maar alles nog zeer warm.
We waren met een groep van 8 personen. Bij binnenkomst werden wij verzocht naar boven te gaan. Het leek even dat ze ons daarna vergeten waren, bestellen duurde lang. Gelukkig kwam er toch bediening en kregen we vrij snel daarna onze bestelling. Taartje van het huis was lekker. Koffie is prima.
Mooi terras op een redelijk mooie locatie. Maar 5 euro voor een niet-koude Duvel in een vies glas is echt niet okee. En de bediening had duidelijk weinig zin.
Leuke locatie maar zeer onvriendelijke bediening. Blijkbaar is het 'moeilijk' om Nederlandstaligen te woord te staan. Hadden een gevoel van niet welkom te zijn. Dus, nooit meer...
Gezellig zaakje helaas wel aan een wat drukkere weg. Ijs ziet er ook super uit.
Lekker eten en vriendelijke bediening
Prima voor een snelle snack, niets speciaal maar zeker ok! Zeer vriendelijke bediening en de keuken was snel met ons bestelde eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid