facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Vie Active - Training & Coaching

La Vie Active - Training & Coaching

Info

We coachen jou naar een fittere versie van jezelf!

Geschiedenis

Bij La Vie Active coachen we jou naar een actievere levensstijl. De focus ligt op het trainen van bewegingen. Je versterkt je core, maakt dagdagelijkse bewegingen makkelijker en je verminderd de kans op blessures.

Adres:
Stad: Kapelle-op-den-Bos


Recensies
Ik train nu 3 maanden en ik heb niets negatiefs te zeggen. Het is schoon, er zijn zeer grote kamerhoge ramen van twee verdiepingen hoog die een kant van de sportschool vormen, als je er vroeg bent, kun je de zonsopgang zien die een uitzonderlijk licht met zich meebrengt. En het personeel is empathisch en altijd beleefd. Als je op zoek bent naar een sportschool in Victoriaville, raad ik het aan.
Ik probeer het zelf over een paar minuten na de lunch. We zullen mijn slecht. Vergeten schoenen aan te trekken, maar ik werd als shįţ behandeld, maar wat ze ook verdienen, een 3-sterren. Ik stuur de eigenaar een e-mail en hoop maar dat hij dat begrijpt Mijn begeleiding en mijn lef geven me het gevoel dat het een geweldige plek is, ik wil gewoon van gedachten veranderen. Misschien binnenkort een andere keer. Dat is niet het einde, show must go on...
Leuke sportschool, niet druk, schoon en gespreid! Mist een beetje een machine voor iemand die op zoek is naar een sportschool voor bodybuilders met specifieke machines, maar verder is het goed.
Een aanbevolen fitnesscentrum voor iedereen die Victoriaville bezoekt. Ik ben een persoon uit Laval en ik heb centra bezocht en deze was een buitengewone ontdekking, een schone sportschool, een onberispelijke klantenservice, sociaal en veel variatie in termen van apparatuur. Om te proberen als je langskomt !
Gastvrije, schone en moderne fitnessruimte. Het personeel glimlacht en is bekwaam.
Heel proper! Aangenaam personeel :
Geweldige plek om te trainen! Niet compleet, niet perfect... Maar meer dan genoeg voor jouw behoeften en wensen. Met lessen die beschikbaar zijn voor zowel zilveren als gouden abonnementen, is er voor elk wat wils. Aan de coachingkant kan ik alleen maar spreken over mijn ervaring en het was met Nicolas, zeer professionele, goede demonstratie met een goede uitleg van de bewegingen. Ik raad het ten zeerste aan!
Een grote, zeer goed uitgeruste sportschool met een groot aanbod aan groepslessen. Een speciale oogje op Isabelle Mercier, lerares popwielrennen, vanwege haar aanstekelijke energie!
De leukste sportschool van de stad. De sfeer is geweldig. Het centrum is geschikt voor alle soorten trainingen; groepslessen, indoor bodybuilding, sportprestaties, enz.
Dit is DE plek om te trainen en een goede opvolging te hebben. Het is gastvrij, je voelt je niet beoordeeld en het is erg schoon.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid