facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Vendetta

Adres: Place des Trois-Fers 27 , Bertrix 6880, BE
Stad: Bertrix
Route: Place des Trois-Fers 27
Postcode: 6880



op zoek naar gerelateerd: Place 31 Bertrix, Restaurant Bertrix, Vendetta netflix, Vendetta betekenis, Madame Pasta Bertrix
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Felicita La Felicita 476 meter Vertaald door Google Vrij droge pizza Origineel Pizza assez sèches
Recensies
Goede pizzeria. Wel ver buiten centrum. check adres op google Alles was prima in orde. Lekkere pizza maar ook hamburger voor kinderen. ijs was ook heerlijk. Schoon en alles nieuw.
Ze hebben genoeg geld waarschijnlijk Klantvriendelijkheid 0/10 Service 0/10 Ze keken boos en raar ik heb gevoel dat ze racist zijn.. We waren rond 15 u daar een vrouw zei van " WE ARE CLOSED" en andere vrouw zei van "YOU CAN ONLY EAT PIZZA" Na het eten van pizza kwamen we buiten en zien we andere gezinnen binnen gaan #SayNoToRacism!
Uitstekend, was was het heerlijk. Vers bereid. Echt Italiaans!! Dit Merk je goed hoe ze onderling met elkaar communiceren de kok en de bediening. Het werdt opeens enorm druk binnen, maar de bediening bleef vriendelijk en werkte goed door. Hoofdgerecht en nagerecht op. Geen spijt van. Mooi tarief prijs kwaliteit
Glutenvrije Pizza is er niet en je moet erg duidelijk zijn over Gluten als je iets anders van de kaart neemt. Parkeren: Grote parkeerplaats bij een winkelcentrum. Rolstoeltoegankelijkheid: Brede ingang en een invalidentoilet.
We zijn er 9 maanden geleden iets gaan eten spijtig genoeg we bestelden onze pizza, en onze drank . Het drinken kwam er wel snel maar het eten kwam er pas na 2 á 3 uur. Teleurstellend. Veel te druk. We zagen de andere klanten hun eten krijgen maar wij niet. Ga hier nooit eten.
Keurige zaak grote pizza en ruime keuze. Alles wat teveel is wordt gevraagd of je het mee wilt nemen en wordt keurig ingepakt. Het personeel spreekt zowel Frans als Engels.
Heerlijke pizza's, eigenaren zijn Napolitaans. Zelden zo'n goede pizza gegeten buiten Italië!
Good pizza, great service. Love the crème brulee speculoos
Zeer lekkere pizza en niet duur, snelle en zeer vriendelijke bediening. Ook groot aanbod van vers gemaakte cocktails!
Goede bediening en eten is heel goed alleen jammer er is geen airco verder goed aan te bevelen
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar La Vendetta met het openbaar vervoer


Grand Place 70 meter
163a
165c
40
411
5/3
66
68
69
78/1
78/2
8
Ind 210 meter
163a
165c
40
411
5/3
66
68
78/1
78/2
8
Ind 220 meter
66
68
78/1
78/2
8
Rue des Frênes 370 meter
78/1
Centre Sportif 390 meter
40
78/1

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid