facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Vecchia Statione

La Vecchia Statione
Adres: Doggenhoutstraat 49 , Ranst 2520, BE
Telefoonnummer: 03 501 24 96
Stad: Ranst
Route: Doggenhoutstraat 49
Postcode: 2520


Openingstijden

Maandag: 12:00-15:00
Maandag: 17:30-23:00
Woensdag: 12:00-15:00
Woensdag: 17:30-23:00
Donderdag: 12:00-15:00
Donderdag: 17:30-23:00
Vrijdag: 12:00-15:00


op zoek naar gerelateerd: la vecchia stazione menu, la vecchia stazione ristorante, la vecchia stazione ranst, la vecchia stazione ranst telefoonnummer, la vecchia stazione ranst openingsuren, italiaans restaurant ranst la vecchia stazione, la vecchia stazione menukaart, la vecchia stazione facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Rosa La Rosa 3 km Positief: de pizza was zeer lekker, maar de looksaus die we expliciet hadden gevraagd...
Recensies
Zeer leuke en gezellige plaats om Italiaans te eten. Zeer vriendelijke bediening. Eigenaar spreekt weinig Nederlands, maar dit is niet zo erg. Hij entertaint heel de tijd waardoor dit een leuke eet ervaring is. Het eten zelf is heel lekker. De pizza's zijn super vers en heel lekker gebakken. Dessert is hier om van te smullen. Kortom een echte aanrader om hier eens te komen eten. Aan de voorkant is dit niet te zien, maar er is ook een gezellig terras om te zitten.
We hadden bezoek en daarom een aantal pizza's besteld voor take out. Vreemd dat de prijzen voor take out dezelfde zijn als wanneer we ze lokaal consumeren. Thuis aan tafel was onze teleurstelling groot toen we merkten dat enkele pizza's verbrande stukken hadden dus niet een beetje donker maar echt asse-zwart met gebarsten blazen. Hadden ze ons geinformeerd en er een stuk afgesneden, of een korting-met-excuses bijgedaan, dan had ik het nog aanvaardbaar gevonden, maar bewust een aangebrande pizza aan je klanten meegeven is NOT done! Voor de rest vonden wij en het bezoek de kwaliteit van de andere pizza's niet van een niveau dat we er nog zouden terug gaan. Spijtig.
We zijn hier gisteren voor de 3de maal geweest, deze keer via een social deal 18,5€p.p. / 3 gangen menu We moeten wel toegeven dat deze keer het minst succesvol was, vooral de kelners waren hier dan ook de oorzaak van. Het heeft zeer lang geduurt vooraleer men ons een kaart bracht om iets te drinken, we hebben dan meteen de aangepaste kaart gevraagd voor de social deal, die trouwens nog wel zeer uitgebreid was. Het heeft dan toch weer een dikke 20 minuten geduurt voor we ons drankje kregen. We merkten ook aan de andere klanten rondom ons, dat we niet alleen waren en we dus wat geduld moesten hebben. Uiteindelijk kregen we dan onze fles prosecco in een redelijk hard lekkende ijsemmer, wat voor enorm veel nat op de tafel zorgde en dit werd wel gezien, maar niet verholpen... Als voorgerecht hadden wij gekozen voor de gemarineerde mosselen en de tonijn tartaar. De tonijn tartaar was niet meer op voorraad, dus nam ik de octopus. De mosselen waren zeer geslaagd, de octopus zelf was wel lekker, maar de combinatie met aardappelcreme, olijven en tomaat was absoluut geen topper. De aardappelcreme paste totaal niet bij dit gerecht. Kort erachter kregen we ons hoofdgerecht, hier hadden we de pasta mare en gevulde kalfslapjes met pecorino kaas en hier kunnen we niet veel op aanmerken, buiten dat het niet echt heet was, voor de rest echt wel lekker. Onze borden waren net weg dat we ons dessert kregen, hier kozen we voor de tiramisu, deze kwam dan rechtstreeks uit de diepvries, dus hier hebben we dan toch even gevraagd of dit kon verandert worden, want was dus niet eetbaar, de kelner heeft dan meteen 2 andere porties gebracht, die wel ontdooit waren. Dit was toch ook wel zeer lekker. Al bij al hebben we goed gegeten, Ze kwamen zeer traag op gang, maar het eten kwam dan allemaal zeer snel achter elkaar. Er kan dus sterk verbeterd worden aan het personeel dat er op die moment was. We zijn hier al eerder geweest en dan was alles echt tip top in orde. Een ervaren service maakt veel verschil natuurlijk. Kregen we ook een digestief, werd ons 10x gevraagd of alles in orde was, dus nog een beetje ervaring opdoen en dan kunnen we hier hopelijk terug een 5 sterren geven.
2u moeten wachten op ons eten. Bien cuit gevraagd en bloedend op het bord gekregen... Pizza met 4 ingrediënten en maar 3 terug vinden... 6 gerechten aan tafel waarvan 1 in orde... Geen tegemoet koming terwijl wij daar nog veel tijd hebben ingestoken. Niet kunnen aanvaarden dat het niet oké was gaat er bij hun niet in! Ons zien ze er nooit meer!!!
Toen ik de suggestie volgde van de ober, besteld ik een pizza met zeevruchten. De zeevruchten waren niet ok en het waren rubbertjes. Het vocht stond in de pizza. Op enkele minuten zag mijn bord zwart van groene vliegen. De ober zei dat hij er niets kon aan doen. ik moest mijn rekening betalen. slechtste pizza ooit!
Aanrader! Nu al enkele keren geweest en telkens zeer lekker gegeten. Ook heel vriendelijke bediening. Het enige minpuntje is het interieur. Dat is aan verfrissing toe. Voor de rest... Top!
Heerlijk Italiaans restootje, goed gelegen en best prijselijk, het Vlaams van de bediening mocht wel wat beter..
gezellig ingericht, zeer lekker gegeten, niet de alledaagse maar originele Italiaanse gerechten.
De ober kent geen Nederlandse taal en daarom gebeuren er veel misverStanden bij de bestelling , spijtig want het eten was wel zeer lekker
Subliem, authentiek, eerlijke, verse échte Italiaanse keuken, tegen een demokratische prijs, warme bediening, fijn interieur, absolute aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid