facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Vache Qui Suisse

La Vache Qui Suisse
"Zwitsers fonduerestaurant in hartje Hasselt"
Adres: Diesterstraat 24, 3500 Hasselt
Telefoonnummer: +3211231505
Stad: Hasselt
Route: Diesterstraat 24
Postcode: 3500


Openingstijden

Maandag: 17:30 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Hasselt, La Vache qui rit, La vache qui suisse tripadvisor
Recensies
Lekker gegeten , vriendelijke bediening, speciaal gesmolten kaas, gerechten met vlees en patatjes, als, nagerecht gesmolten chocolade met fruit super lekker
Lekkere kaasfondue gegeten. Salade bar is niet top, salade uit zakjes en niet vers gesneden dagelijks. Bediening snel en vriendelijk. Uitzicht van de zaak is toch wel gedateerd te noemen en zou toch een opfrisbeurt mogen krijgen. Vrij prijzig per persoon, maar dat weet je ook vooraf bij het bekijken van de mogelijkheden online.
Gezellig restaurant met goede fondue! Aanrader combinatie van 2 gerechten
Jaren geleden eerder geweest. Nu viel het nogal tegen. Kaas en vleesfondue aan tafel. Kaas fondue niet echt lekker met alleen wat stukjes brood en wat kleine aardappeltjes in de schil die gekruid zouden moeten zijn, maar naar niks smaakten. Te duur voor wat het is. Vleesfondue te grote stukken vlees waardoor lang bakken met 5 standaard sausjes. Ook te duur voor wat het is. Wel salade zo veel als je wilt. Toiletten vuil Niet alleen de pot maar alles en aftands. Onvriendelijk kijkende mevrouw in de keuken/achter de saladebar. Ik heb de indruk dat het concept versleten is en de smaken verdwenen. Gegeten, maar niet lekker. Bediening was keurig, maar onpersoonlijk. Je voelde het niet.
Erg leuke ervaring gehad! Geweest met een grote groep 10+ en gekozen voor de combinatie vleesfondue + raclette. We zijn op onze wenken bediend geworden en er was ruim voldoende van alles. De kaas was heerlijk zelfs voor meerdere personen die normaal geen kaaseters zijn en ook bijgerechten en extra vlees werden zonder problemen aangebracht. Wij waren unaniem positief!
Veel en lekker eten, maar toch enkele minpuntjes. Bij de start kregen we met 7 mensen direct een start pakket aan vlees en aardappelen. Na de eerste ronde van van iedereen merkten we al dat we niet lang gingen toekomen met alles. Nu je mag steeds bij vragen, maar dat werd op den duur vervelend. Het a volonté buffet aan groentjes is perfect zoals ook de service! Het vlees was op zich lekker, enkel en alleen dat sommige rundsvlees blokjes wat taai waren.
Super gezellig en lekker. Een aanrader voor etentje met vrienden, maar ook voor een date met 2. De combi menu's zijn ideaal als je zin hebt in kaas kaasfondue of raclette & Vlees tatarenhut of fondue of gewoon niet kan kiezen.
Ik kom hier echt enorm graag! Als ik het geld ervoor had zou ik hier elke avond wel durven komen eten. Wat een heerlijk eten, zowel de vleesfondue als de raclette kunnen me steeds weer enorm smaken! Om nog maar te zwijgen over hun sausjes!
Met 6 personen vlees en kaasfondue gehad. Het was zeer lekker. De bediening was heel vlot en zeer vriendelijk. Een echte aanrader.
Gezellig restaurant, héél vriendelijk personeel, super lekker eten, niets dan lof over deze plaats, wij kunnen het oprecht aanraden om naar hier te komen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid