facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Tsampa

Adres: Rue de Livourne 109 Livornostraat 109 , Ixelles 1050, BE
Telefoonnummer: 02 647 55 43
Stad: Ixelles
Route: Rue de Livourne 109
Huisnummer: Livornostraat 109
Postcode: 1050


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Symbiose Marché Bio en Vrac Symbiose Marché Bio en Vrac 2 km Goeie keuze aan vers bio fruit en bio groenten. Ook kruidenierswaren. Vriendelijk ont...
Recensies
Men kan er Take away.instand Food halen.Verse Bio Groenten,en ook droge Bio voeding.enz.Men wil geen Nederlands spreken!
Prachtige biologische winkel, we kwamen het toevallig tegen, uitstekende verrassing! Een geweldige sfeer met zelfs een klein stokje wierook branden. Veel goede gevarieerde producten, heerlijk fruit en zelfs een klein binnenterras allemaal aangelegd RN meer dan een fijn welkom natuurlijk!
Kleine BIO-winkel met VEEL keuze, zeer redelijke prijs in vergelijking met de biologische concurrent van grote ketens zoals sequoïa. De ter plaatse bereide gerechten en desserts zijn superlekker, die proef je achteraan in de tuin! Warm welkom
Dit restaurant is ongelooflijk: verborgen in de diepten van een supermarkt, was het mijn eerste vegetarische ervaring en ik werd niet teleurgesteld en zelfs aangenaam verrast. Het bord van de dag is kleurrijk, gevarieerd, sappig en voor een zeer betaalbare prijs. Vergezeld van een vruchtensap en gevolgd door een stuk van hun uitstekende chocoladetaart, zul je zowel verzadigd als opgetogen naar buiten komen. In de zomer kunt u buiten zitten op hun binnenplaats, een echte oase van rust. Een betoverd haakje zoals ze zeggen. Het restaurant is alleen geopend voor de lunch.
Aan de kant van het Kasteleinplein is het een niet te missen adres voor wie op zoek is naar biologische vegetarische kwaliteitsproducten. Er is ook brood van verschillende bakkers. De cateringservice, minder uitgebreid dan voorheen, blijft heerlijk. Dankjewel!
Ruime keuze aan biologische producten, verse groenten en fruit, een cateringtoog met kazen en desserts en hartige snacks. Aangenaam en behulpzaam personeel
Hier is een must-restaurant voor liefhebbers van veganistisch eten, je zult genieten van heerlijke huisgemaakte gerechten in een zen-sfeer. U vindt er ook een kruidenierswinkel met zeer verzorgde biologische producten en een vriendelijke ontvangst. Dit restaurant bestaat al dertig jaar en heeft nog steeds hetzelfde succes. Ik raad het absoluut aan.
Aardig personeel, heerlijke quiches en taarten, iets duurder dan andere winkels. Over het algemeen geweldig
Zeer mooie biologische markt, redelijk geprijsd met geweldige verse producten en nietjes in de voorraadkast. Er is een klein café en bij mooi weer kunt u in de tuin zitten om van uw maaltijd te genieten.
Ik voel me goed in deze winkel en ik haal daar altijd mijn etherische oliën. De volgende stap is om hun veganistische taarten te proberen ??
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid