facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Tradition du BON Pain

Adres: Avenue de Luxembourg 51/B , Arlon 6700, BE
Telefoonnummer: 063 41 37 07
Stad: Arlon
Route: Avenue de Luxembourg 51/B
Postcode: 6700



op zoek naar gerelateerd: Les Tartes de Françoise
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van De Kerckhove/E. Van De Kerckhove/E. 2 km Rijstevlaai droog als stof, geen smaak of kraak. Geen wonder, lek veel te lang in de ...
Evrard/Claude Evrard/Claude 2 km <span class="f5axBf"
Decolle Decolle 3 km Visibilité et accessibilité pour la clientèle, plus de communication de la clientèle ...
Recensies
Hoogwaardig product zeer aangename baas en personeel En de beroemde Tartes de Françoise ;
Ik raad het niet aan als relaispunt. Pakket aangekomen op 16 december, teruggestuurd op 20 december, terwijl het tot 23 december had moeten worden bewaard. Hier zit ik zonder kerstcadeau.
Ik heb op 21 december een retourpakket achtergelaten op deze locatie. De vrouwen die daar werkten, waren op dat moment aan de telefoon, dus ze zei: laat het daar en ik deed het. EEN scan van het pakket IS NOOIT GEMAAKT. Ik belde, ging en niets. De man die daar werkte, lachte zelfs toen ik daarheen ging om het pakket te vragen. Volslagen idioot. Ik heb een aantal keren gezegd dat ze nooit een scan hebben gedaan en niets. Alles wat ze zeiden was "we werken niet meer met pakketten". Nou, ze waren toen aan het werk. Te gek voor woorden. Volslagen idioot. Ik weet niet wat ik moet doen, de volgende stap is de politie bellen en aangifte doen van een gestolen pakket. Zou het niet aanbevelen. Niet betrouwbaar.
Onvriendelijk personeel als maar kan. En we lijken ze lastig te vallen als we een pakketje komen ophalen. Niemand dwingt hen om deze service aan te bieden, lijkt mij. En daar ging mijn pakket terug naar dpd, want voor de kerstperiode stoppen ze met deze service. Behalve dat het in het pakket een kerstcadeau is van mijn zoon. Nooit meer, noch voor brood, noch om pakketjes te laten bezorgen!
Precies hetzelfde is mij overkomen met mijn kerstcadeautjes. Ze besluiten ze niet aan te nemen in de kerstweek en daarom worden al mijn cadeaus in Bettembourg gehouden. Ze waren er ook buitengewoon onbeleefd over. Waarom aanmelden als afleverpunt als je geen interesse hebt? Ik kocht hier vroeger maar nooit meer.
Goedenavond... vandaag, tijdens mijn bezoek aan de bakkerij... Ik was heel blij met mijn aankoop na het ontvangen advies; een baas van grote vriendelijkheid die me naar een keuze kon leiden die mijn gasten vanavond in verrukking bracht ... Ik beveel de bakkerij aan bij deze kwaliteitsproducten, op advies van het personeel. Fijne eindejaarsfeesten in de bakkerij uit liefde voor lekker brood...
Onvriendelijke baas en personeel! Ze lijken er niet blij mee te zijn, alsof we ze lastig vallen, advies vragen is zelfs te veel gevraagd.. Als er een bakkerij is die je moet vermijden in Aarlen, dan is het deze wel, ga je gang :-
2 zeer negatieve ervaringen een paar jaar uit elkaar. 1e keer een paar jaar geleden, waar ik de onaangename indruk had meneer te storen door verschillende taarten te gaan kopen. Ik had mezelf beloofd er geen voet meer te zetten en vooral geen cent aan uit te geven. Er zijn genoeg andere goede bakkers in de buurt en waar winkeliers een beetje rekening houden met hun klanten. 2e ervaring een paar dagen geleden om rond 8:40 een pakket op te halen. Meneer wilde het niet aan mij geven omdat 'de scan morgenochtend niet open is'. Ik had nog 30 minuten moeten wachten om het te krijgen. De aangegeven tijden op de Mondial Relay-website geven echter een opening aan om 07.30 uur! Geen excuses of verdere uitleg van hem. Dus ik moest een tweede keer terugkomen om het terug te krijgen. Vluchten !
08:40 geen brood in de winkel, de baas haalt alleen "zijn" brood uit de oven... Wil je een pakket ophalen? Mondial Relay & DPS-relaispunt U krijgt te horen dat "geen geluk, zijn schema is net gewijzigd, hij heeft net besloten de pakketten te bezorgen, maar niet meer voor 10.00 uur" Ce Monsieur est un point relais officiel de Mondial Relay et DPS mais pas aux horaires indiqués lorsque vous sélectionnez ce point relais, il modifiera donc les horaires de remise des colis à son bon vouloir... Histoire de mettre un peu de suspense dans nos vies misschien ? ;D LET OP dit is geen ambachtelijke bakkerij maar een depot en de aangeboden producten, althans voor het bakkerijgedeelte, worden ter plekke gekookt maar zeker niet op ambachtelijke wijze gemaakt. De prijzen zijn erg hoog voor diepvriesproducten. Bakkerij Omdat hij er niet in slaagde om zelf kwaliteitsproducten te produceren, kon hij zich houden aan een minimum aan persoonlijke investering door zichzelf te dwingen een prettige service te bieden, maar toch… het wordt gemist…. Kortom, buitensporige prijzen, service naar believen en hooghartige en uiterst onaangename baas. En als ik kijk naar de commentaren van mensen die exact dezelfde ervaring hebben gehad als ik, staat deze meneer zichzelf toe op de commentaren te reageren door "excuses te bieden voor het falen van zijn personeel!!! Wat een gebrek aan respect voor zijn personeel!! Want het is altijd die meneer de "baas" die 's ochtends aanwezig is en niet "zijn" personeel!
Laatste keer dat ik er heen ga! Super duur voor industriële kwaliteit, gelukkig heb ik niet veel gekocht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid