facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Tour Glacée

La Tour Glacée
Adres: Route Baccara 4 , Ronquières 7090, BE
Telefoonnummer: 067 64 61 16
Stad: Ronquières
Route: Route Baccara 4
Postcode: 7090


Openingstijden

Maandag: 10:00-22:00
Dinsdag: 10:00-22:00
Woensdag: 10:00-22:00
Donderdag: 10:00-22:00
Vrijdag: 10:00-22:00
Zaterdag: 10:00-22:00
Zondag: 10:00-22:00

Recensies
Toeristische trekpleister aan het hellend vlak van Ronquière . Oogt iet of wat chaotisch , maar wel vriendelijke en correcte bediening aan modale prijzen.
Een aangename verrassing. Super lekker eten en de dessert zijn geweldig! Vriendelijke bediening. Zeer geslaagde avond
Jaarlijks aantal keren daar gaan eten in de zomer maanden , nu vond ik de prijs enorm toegenomen zowel voor eten als drank plus een wel heel beperkte kaart, Op de smaak was niks aan te merken maar vond het door de kleine portie zijn geld niet waard Spijtig want we kwamen hier graag.
Maandag een fietstochtje gereden in deze prachtige streek bij aankomst aan onze bestemming zagen wij een aangename Bistro - Taverne wij rijden erop af om een aperitiefje te gaan drinken en een kleine versnapering! Wij waren met 4 personen en mochten de zaak niet binnen! omdat wij er niet opgekleed waren! wij hadden namelijk onze uitrusting aan om met de fiets te rijden! en waren niet welkom! de dame toont ons een richting waar wij wel konden iets gaan drinken! maar helaas wij hebben 5km op dezelfde weg gereden met een fikse regenbui zonder enige drankgelegenheid! Hierom willen wij de uitbaatster Hartelijk bedanken voor de gastvrijheid die ze ons aanbood. Jammer hier komen wij nooit meer!
Na even wachten toch een tafel gekregen in corona tijd Voorgerecht een tartare van tonijn TOP! Hoofdgerecht gevulde patisson met lamsgehakt,... TOP! Nagerecht: kaasplankje. Dit alles geserveerd met aangepaste wijn. Vlotte bediening.
Stopplaats tijdens een fietstochtje. 25 minuten moeten wachten op drank. Portie kaas kwam 20 minuten later wanneer de glazen al bijna leeg waren. Nog iets bijbesteld en meteen de rekening gevraagd die dan ook nog eens 25 minuten op zich liet wachten ... Heel heel heel traag personeel. Wanneer we 1 van de opdieners over de lange wachttijd aanspraken, was deze persoon allesbehalve vriendelijk en helemaal niet klantgericht. Ik ga er alvast nooit meer terug.
Perfect eten en drinken na bezoek hellend vlak
Aangenaam terras ondanks de drukke baan. De kaart is uitgebreid gaande van borrelhapjes tot lunch. Kwaliteit is degelijk op taverne niveau. Dranken assortiment is copieus. Bediening correct.
Helemaal niet wat we ervan verwacht hadden voor die prijs. Deze kok maakt het zich gemakkelijk. Het personeel daarentegen is super attent.
Geen goede bediening, ijs met kristallen in aan 2 euro de bol ,4 euro betaald voor een hoorentje/ cornet van de goedkoopste kwaliteit ,,conclussie , geen aanrader ijs met kristallen in van te lang te staan dat niet zelfgemaakt is en van goedkope kwaliteit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid