facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Terrazza

Adres: Kaai 24, 2890 Sint-Amands
Telefoonnummer: +32465031690
Stad: Sint-Amands
Route: Kaai 24
Postcode: 2890


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: La Terrazza menu, Menu La Terrazza Sint Amands, Restaurant Sint-Amands, La Terrazza Mechelen menu, La Terrazza Westende, Pizzeria Puurs, La Terrazza Wilrijk menu, Pizza Bornem
Recensies
La Terraza is gelegen te Sint Amands aan de kaai. Ruime parking. Wel niet toegankelijk voor mensen met een beperking. De omkadering is voor mij als vrouw te sober. Een bloemetje, een tafelkkleedje een kaarsje. Pizzas is niet echt miijn ding. Had erop gerekend dat je een pasta of een lasagne kon eten. Maar de vriendelijkheid waarop Bebbo met de mensen omgaat maakt dat ik hiervoor een vijf geef. Dit is hoe ik La Terraza ervaren heb. Dus persoonlijke mening. Ga er zelfs eens langs. Het is een familierestaurant waar kinderen welkom zijn. Des gouts et des couleurs on se discute pas.
Een gezellige Italiaan aan de mooiste bocht van de Schelde. Prachtig uitzicht, heel gezellig en super vriendelijke service en heel lekker eten. Zeker een aanrader!
Bediening vriendelijk, uitzicht over de Schelde mooi... Pizza quatro staggione was te vochtig in het midden, veel te groot en niet lekker. Parkeren: Met fiets zeker geen probleem.. Vlakbij toeristische dienst.
Ik kom net thuis met deze pizza en de pizza is niet eens een pizza er zit precise niet eens kaas op en het is ook niet normaal dun het I super dun echt waar ik kom nooit meer.
Snel klaar, Maar is geen pizza uit houtoven en dat merk je. Tomatensaus uitgedroogd. Specifiek pizza zonder kappertjes gevraagd en thuisnblijken er toch kappertjes op te zitten. Vuilbak…
Pizza uitgebakken en droog,slechtste pizza ooit ,geen aanrader,Mooi terras,maar daar kan je uw honger niet mee stillen
Twee lekkere Bornem tripels genuttigd op het terras aan de kant van de kaai. Leuke plek om te verpozen. Helaas voor ons serveerden ze op een mooie zaterdagmiddag geen eten... Chips of ijs waren de enige opties.
Super pizza, met uniek zicht op zonsondergang en 'tScheld. Vegetarische menuopties: Veggie pizza
Jammer dat niet alles op de app staat op te bestellen zoals een tapas bordje dat wel op de aanbeveling staat op het bord. Je kan eigenlijk alleen buiten via de app bestellen. Anders was het goed.
Heerlijke pizza's en uniek uitzicht op het mooiste punt van de Schelde.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid