facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Terrazza

La Terrazza

Info

Cucina italiana. Prenotazione telefonica.Italiaanse keuken. Woensdag sluitingsdag, Zaterdag en zondag enkel 's avonds open.Telefonische boeking alleen



"Ristorante Italiano"
Adres: Prins Boudewijnlaan, 326, 2610 Wilrijk, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03 449 92 33
Stad: Wilrijk
Route: Prins Boudewijnlaan, 326
Postcode: 2610


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: La Terrazza Houffalize, Italiaans restaurant Berchem, Pizzeria Wilrijk, Terras Wilrijk, La Terrazza schilde, La Terrazza Latem, La Terrazza menu, Restaurant Prins Boudewijnlaan
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Bresaola Da Mauro Bvba La Bresaola Da Mauro Bvba 2 km Goede sfeer, lekker eten, italiaans zoals nog zelden te vinden
Da Giacomo Da Giacomo 3 km Super goede ervaring, keer op keer. Het eten, de service en het kader van deze gezell...
Recensies
fantastisch restaurant. Hele lieve mensen. Vers vers vers ! lekkere wijnen. 1 opmerking : de akoestiek moet beter
Een kunstwerk op mijn bord en het voorrecht om het te mogen opeten, dat kan bij La Terrazza. De tartaar van zalm was gewoonweg subliem! Voor mij het beste voorgerecht dat ik ooit gegeten heb.
Echt niet de moeite. We hebben een uur moeten wachten op het voorgerecht en tussen het voorgerecht en het hoofdgerecht ook nog eens een uur. Daarbovenop had het eten ofwel weinig smaak of was het veel te zout. De porties waren ook zeer klein voor een hoofdgerecht. Dit restaurant was veel beter voordat deze nieuwe eigenaars kwamen, echt zonde!
In 1 woord, WAUW! In lange tijd niet meer zo lekker en vers gegeten. De bediening is los en vriendelijk. Een echte aanrader voor wie graag geniet van pure en lekkere Italiaanse keuken! Wij komen zeker terug.
Een Absolute aanrader! We kregen een zeer warm welkom, vriendelijke bediening en een menu om je vingers bij af te likken zelden zo'n lekkere Saltimbocca gegeten. Grazie Mille per tutti!
Enorm lekker!! super lieve bediening… raad het iedereen aan om er te gaan eten, de borden zijn prachtig gedresseerd, echt een restaurant waar tafelen belangrijk is!
Top Italiaans en zeer vriendelijke mensen. Belangrijkste is natuurlijk zeer lekker en top Italiaans. Je krijgt Sardinië op je bord.
Vond het eten heel flets, mijn pasta smaakte naar niks, ik heb van mijn pasta buiten proeven niets van gegeten.... te duur voor wat je krijgt, bediening trok op niks...mij zien ze hier niet meer. Geen aanrader Speciale dieetwensen: Glutenvrije pasta
Vriendelijke ontvangst, het eten was lekker, de porties eerder klein, maar zo jammer van de ronduit slechte bediening. Zowel de gastvrouw als het onervaren personeel kunnen, niettegenstaande dat ze erg vriendelijk waren, de bediening niet aan. Daar moet echt aan gewerkt worden.
Altijd een culinair genot! Super vriendelijke gastvrouw in de zaal en topkok in de keuken! Een restaurant waar je naar blijft terugkeren. Een verslaving!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid