facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Taperia

La Taperia

Info

Lekkere tapas in een warm en gezellig kader.

Adres: Nijlense steenweg 12, 2270 Herenthout
Telefoonnummer: 0468157796
Stad: Herenthout
Route: Nijlense steenweg 12
Postcode: 2270


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Afhaal eten Herenthout, TaPas Herentals, Tapas Nijlen, La taperia review, Taperia Menu, Tapas en go, Tapas Kempen, Restaurant Herenthout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
T Schipke aan de Nete T Schipke aan de Nete 3 km We waren hier gisteren voor de feestelijke opening van het mosselsezoen. Gezellig ont...
HTC HTC 3 km Dat was echt super ... Prijzen echt zo als het moet , en eten zoals op reclame, ziet ...
Recensies
Super gezellig, lekker en leuk restaurantje. Voldoende keuze en zeker meer dan genoeg. Heel vriendelijke en snelle bediening. Wij zijn fan en komen zeker nog eens terug . Dikke proficiat aan heel het team!!
Eten was lekker. Interieur was gezellig, maar het was er ijskoud. Ook eten was niet heel warm behalve de gefrituurde inktvisringen en patatas. Reserveren voor 3 personen was niet mogelijk, voor 4 wel. Reken +/- 3 tapas per persoon.
Lekker gegeten in een aangename sfeer en goede bedieningAanbevolen gerechtenPaella en Tappas
Zeer lekker en gezellig sfeertje !Eten: 5/5
Geweldige plaats voor geweldig foodervaring..Eten: 5/5
Lekker eten en leuke bediening!Eten: 5/5
Als je reserveert, moet je kiezen uit 2 uren die ze je voorstellen. Dus als je rustig en relaxed wil eten, kun je niet anders dan het laatst voorgestelde uur nemen. Je moet toch niet om 17u00 gaan eten en dan je volproppen omdat de volgende "shift" eraan komt omstreeks 19u00-19u30, want dan krijg je zeep aan je gat en schuiven ze je buiten. Het aanbod is overweldigend, zodanig dat de kok het echt niet verfijnd kan afleveren. Het is dus te copieus. Less is more. Het geheel doet erg refterachtig aan en je moet tegen elkaar roepen om je verstaanbaar te maken. M.a.w. een slechte akoestiek. Goed voor jonge mensen. Geen parkingplaatsen. Je moet parkeren in de straat. Serieus minpunt toch wel, zeker als het pijpenstelen regent. 6/10 voor ons.
Met een bevriend koppel La Taperia bezocht. Klein restaurantje met een gezellige omkadering en vriendelijke bediening. We gingen voor het tapasmenu mét paella. De chef heeft gedacht: 'beter teveel dan te weinig'. En geloof me, we zijn goede eters maar hebben een serieuze inspanning moeten leveren. Koude voorgerechten vlees - kaas - ... van uitstekende kwaliteit. Het warme voorgerecht had iets creatiever mogen zijn dan enkel gefrituurde hapjes ja, we zijn kritisch ;-. Maar dan: de paella!! Yummie, yummie en nog eens yummie. Unanimiteit aan tafel, dit was een topmomentje. Lekker smeuïg en boordevol smaak. Tot slot nog enkele hoofdgerechten op hetzelfde niveau. Telkens met een bijzondere, bijkomende smaaksensatie per gerecht. En zoals gezegd: een dessert ging er écht niet meer in. Die 5 sterren meer dan verdiend tja, we mogen niet meer geven van Google en wij komen nog terug!!! Met de complimenten voor de chef!!
De gerechten waren heel lekker en de bedieninging supervriendelijk. Het enige minpuntje misschien was dat de tafels nogal dicht tegen elkaar stonden waardoor het misschien leek of de andere tafel u conversatie mee kon horen. Dit is echter maar den kleinigheidje hoor.
Alle gevraagde tapasjes waren tot in de puntjes okay!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid