facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Tanière

La Tanière

Info

Belle taverne avec superbe terrasse au soleil, pistes de pétanque, plaine de jeux pour enfants avec bientôt une petite restauration .

Adres: Rue du Manypré 79, 1325 Corroy-Le-Grand, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +3281341590
Stad: Corroy-le-Grand
Route: Rue du Manypré 79
Postcode: 1325



op zoek naar gerelateerd: la tanière chaumont-gistoux menu, La Tanière restaurant
Recensies
Een zeer warm welkom door de eigenaar en de serveerster. Lekkere ham zoals lamsvleespennen. Een adres waar je goed eet. Om in de zomer opnieuw te ontdekken om van het terras te genieten.
We bestellen om 19.00 uur, mosselen, garnalentomaatjes, hammeloen. Dan wachten wij We wachten We bestellen weer.... .... ... We vragen opnieuw om de bestelling ... geen meloenham meer, goed OK, tonijnvissen dan Oké, vertel ons de betweter achter zijn toonbank... .... .... We wachten ... ..... Om 21.00 uur vraagt ​​een man "die een handje helpt" of we bediend worden? Welnee ! 21:05 uur Ach ja, er zijn geen mosselen meer.... We annuleren en we vragen om de rekening en om de baas te spreken... We betalen voor onze drankjes, geen excuses, geen baas... We verlaten deze deplorabele plek, zonder excuses, zonder gegeten te hebben. Misschien wel een biertje kunnen schenken, maar niet koken of aandacht schenken aan klanten die het te druk hebben met drinken Het is 21.30 uur.
Mooi klein café tussen Chaumont-Gistoux en Corroy-le-Geand, met parkeerplaats en een mooi deels overdekt terras, een heel mooie kaart van bieren van de tap en van de fles maar ook alcohol en aperitieven, de ontvangst is hartelijk en snel.
Restaurant met schaduwrijk terras, huisgemaakte keuken Uitstekend en vriendelijk personeel Ik raad het ten zeerste aan
...altijd een plezier om daar te "Stoppen" tijdens een fiets- of motorrit!
Nieuwe beheerder sinds november 2018. Vriendelijke ontvangst voor onze groep wandelaars. Schoon interieur. Redelijke prijs.
Een magische en authentieke ervaring. De Argentijnse steak is om voor te sterven en het is zo'n vriendelijke plek. Zal zo snel mogelijk terugkomen.
Warme plek en zeer warm welkom. Ik hou van deze kleine tapas geserveerd met het glas! . Ik ga er graag terug.
Echt uitstekend!! Kant op het bot 2 cts aan te bevelen, topservice, een prachtige plek, een aangename ontdekking
Vriendelijk, mooi terras + petanquebanen en speeltuin voor de kleintjes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid