facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Table Toquée

La Table Toquée
"Pour débuter … Lors de l’apéritif, nous mettons l’accent sur un moment de détente avec différentes innovations gustatives.Ensuite … Nous vous proposons plusieurs préparations salées déclinées sous forme de Menu. Afin de vous faire découvrir un maximum de Saveurs, celles-ci seront changées tous les mois. Les amateurs de fromage ne seront pas en reste avec la sélection de notre ami et artisan « CASEUS ».In fine … Notre Challenge sera de vous faire découvrir le fruit du mois retravaillé avec une inspiration contemporaine.Toutefois, une préparation sucrée plus classique vous sera proposée."
Adres: Avenue des Ardennes, 107, 4130 Tilff, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 042521909
Stad: Tilff
Route: Avenue des Ardennes, 107
Postcode: 4130


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
L'olivier des Sens L'olivier des Sens 1 km Altijd een fantastische ervaring
Recensies
Een culinair paradijs Met overweldigend enthousiasme ging ik naar restaurant La Table Toquée, en ik moet toegeven dat deze gastronomische ervaring absoluut onvergetelijk was. Zodra ik deze betoverende plek betrad, werd ik hartelijk verwelkomd door een staf van extreme vriendelijkheid en ongeëvenaarde elegantie. Het decor, doordrenkt met een chique en verfijnde sfeer, verleidde me meteen. Elk detail is doordacht met voortreffelijke nauwgezetheid, waardoor een sfeer wordt gecreëerd die bevorderlijk is voor ontspanning en gezelligheid. Het gedempte licht en de zachte muziek hielpen bij het creëren van de perfecte sfeer om te genieten van een onvergetelijke maaltijd. Maar laten we het nu hebben over het middelpunt: de keuken. O, wat een genot! De creatieve en verfijnde gerechten hebben in mij een waar vuurwerk van smaken doen ontwaken. Elke hap was een explosie van smaken, waarbij de meest verse en lekkerste ingrediënten naadloos samenvloeiden. De getalenteerde chef-kok heeft culinaire tradities gecombineerd met een vleugje innovatie en biedt zo gerechten van uitzonderlijke kwaliteit. De voorgerechten, elk even verleidelijk als de volgende, bereidden me voor op het feest dat zou volgen. De hoofdgerechten waren gewoon goddelijk en combineerden op briljante wijze lokale producten met internationale invloeden, wat de wens van het restaurant aantoonde om alle smaakpapillen tevreden te stellen. Ik verliet het restaurant met het gevoel dat ik de culinaire hemel had geproefd. Een essentieel punt om te onderstrepen is de uitzonderlijke wijnkaart, die een gevarieerde selectie kwaliteitswijnen biedt, in perfecte harmonie met de aangeboden gerechten. Tot slot wil ik de uitstekende service benadrukken die mij de hele avond werd aangeboden. Het personeel was attent, attent en van een zeldzame vriendelijkheid. Aan elk detail is gedacht zodat ik een onvergetelijke avond beleef, en het is klaar! Kortom, restaurant La Table Toquée is een gastronomische nugget die de meest lovende recensies verdient. De kwaliteit van de keuken, de betoverende sfeer en de onberispelijke service maakten van deze culinaire ervaring een magisch moment. Ik kan dit etablissement van harte aanbevelen aan alle liefhebbers van lekker eten en unieke momenten. Proficiat aan het hele team voor deze uitzonderlijke smaakreis, ik kan niet wachten om terug te keren voor nieuwe betoverende culinaire ontdekkingen!
Mooie kamer onlangs gerenoveerd na de overstromingen is alles vernieuwd, vriendelijk personeel, snelheid van service precies goed. Heel praktisch is de keuze uit menu's waarbij je gewoon het aantal services kiest, je zou kunnen denken dat het de keuzes beperkt, maar in werkelijkheid ontdekte ik dat het gemakkelijker was om te kiezen. De gerechten zelf zijn mooi gepresenteerd en erg goed. Zeer fijne keuken. Ik had genoeg gegeten ik ben best een goede vork terwijl ik nog een beetje ruimte had voor het toetje, het was goed gekalibreerd.
Geweldig welkom, service en eten. Haute cuisine, terwijl het aanbieden van meer dan royale hoeveelheden! En dat alles vergezeld van de juiste wijn. Bedankt voor deze geweldige smaakavond. Rolstoeltoegankelijkheid: Geplande oprit Speciale dieetwensen: Gerechten zijn aangepast voor glutenvrij
We aten heel goed, maar kwamen nog steeds uit met een voorproefje van onafgemaakte zaken. Inderdaad, de eerste inzending was heerlijk met smaakverrassingen. De verwachtingen voor het vervolg waren hooggespannen, maar werden niet waargemaakt. Alle elementen die volgden waren op zichzelf goed, maar voegden niet veel toe als ze werden gemengd met een flat op het dessert Efficiënte service maar timing tussen gerechten om te beoordelen met name 45 minuten voor het dessert.
Prachtige plek. Uitstekende keuken, proficiat aan de chef! Onberispelijke service. Bedankt voor deze mooie ontdekking.
Zeer goede maaltijd met mooie presentaties, de eigenaar is attent en controleert of alles goed gaat met een correcte prijs-kwaliteitverhouding gezien de hoeveelheden Vegetarische menuopties: Als ze van tevoren worden geïnformeerd, kunnen ze zich aanpassen Rolstoeltoegankelijkheid: Oprit verder vlak
Thuis, en de kwaliteit van de maaltijd. Een grootse Valentijnsdag dankzij jou. Dankjewel
Familiebezoek aan de Table Toquée met een persoon met beperkte mobiliteit. We hadden een geweldige avond met zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Merk op dat ze de service hebben aangepast voor een vegetariër, alles was erg goed! We komen terug
Eerste bezoek voor het Valentijnsdagmenu. Onberispelijk qua smaak, van voorgerecht tot nagerecht. Een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding gezien de aangeboden producten. Af en toe een paar korte stukken. En gezien het gastronomische niveau zou een mooi digestiefmenu welkom zijn.
Via Groupon ontdekten mijn ouders, mijn zus en ik dit restaurant met zijn harmonieuze, warme en sobere inrichting. Nette gerechten met uitgebalanceerde smaken gepresenteerd door een butler niet neerbuigend die gewaardeerd lijkt en zijn vak kent. Deze laatste gaf ons ook goed advies op het gebied van wijn COTES DE SAMBRE EN MAAS EBEN VIN DE LUIK, een genot!. De server daarentegen was attent. Het ontbrak ons ​​nooit aan iets. Bij het verlaten van het restaurant hadden we de gelegenheid om de chef-kok te ontmoeten en een paar woorden met hem te wisselen. Een zeer sympathieke man. Kortom, een zeer positieve ervaring voor ieder van ons.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid