facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Table de Claude

La Table de Claude
"La Table de Claude – Restaurant bistronomique que du ‘’Fait Maison’’Le restaurant La Table de Claude, vous invite à vivre des moments gourmands, entre tradition et modernité. Le Chef propose ici une cuisine qui lui ressemble: généreuse, authentique, mais également créative. Les recettes traditionnelles sont remises aux goûts du jour et dévoilent des touches savoureuses de modernité, qui raviront les papilles des plus gourmands.Fidèle à son amour des bons produits du terroir, le Chef choisit des mets frais et de qualité, pour concocter le vendredi midi et soir, le samedi soir et le dimanche midi une cuisine maison, qui oscille entre tradition et modernité. sélectionnées avec soin, ainsi que d"
Adres: Chee de St-Ghislain 199 , Chièvres 7950, BE
Telefoonnummer: 068 65 93 72
Stad: Chièvres
Route: Chee de St-Ghislain 199
Postcode: 7950


Openingstijden

Donderdag: 18:30-21:00
Vrijdag: 12:00-14:00
Vrijdag: 18:30-21:00
Zaterdag: 18:30-21:00
Zondag: 12:00-14:00


op zoek naar gerelateerd: Éden Restaurant Chièvres, LEden Restaurant Menu, Chievres restaurant
Recensies
Klein restaurantje, heel lekker, en zeer aangename ontvangst.
Klein restaurant, lekkere traditionele keuken voor een correcte prijs!
Een puur moment van gastronomisch geluk. Zowel het onthaal als de roomservice Martine of de bereiding van de gerechten Claude, alles staat synoniem voor uitmuntendheid en een verlangen om het goed te doen. Ja, de kaart is beperkt maar juist de garantie voor totale kwaliteit en zorgvuldige bereiding door de chef. Idem voor de wijnkaart die kort is in lezen maar buitengewoon van kwaliteit. De setting is authentiek en warm. Martine en Claude leveren voorbeeldig werk: bedankt voor dit mooie en goede moment van gastronomie en gezelligheid
Zeer goede maar beperkte keuze aan de andere kant is het uitstekend
Supervriendelijke mensen. Een pleziermenu dat een waar genoegen was. Van voorgerecht tot nagerecht. Ik heb vooral genoten van de gazpacho met heirloom-tomaten, lauwwarme kreeft maar het lijkt me dat het misschien iets te gaar was? En de kipfilet met gekonfijte citroen. Uitstekende waarde. We zullen terug komen!
Het was goed koken, perfect eten! Maar we waren slechts met z'n vieren in het restaurant voor een zaterdagavond? In een haast om ons helemaal geen beroemde wijnen te serveren en toen het tijd was om te betalen, waren er de pompons, want omdat hij alleen contant geld accepteert, bleef de baas ons in de gaten houden terwijl we naar de rekening keken en erger nog toen we het geld inzamelden voor mensen die runnen het restaurant al 26 jaar, totaal gebrek aan tact, we zullen niet teruggaan. Hoge prijs !
Een geweldige tijd doorgebracht met het gezin aan de tafel van Claude! Uitstekende productkwaliteit en service. Het restaurant is goed ingericht en combineert "oud" en modern. De prijzen zijn naar mijn smaak een beetje duur, ook al liggen de kwaliteit van het eten en de dressing van het bord tussen gastronomisch en traditioneel. Producten op het bord komen van huis en zo vers. Natuurlijk raad ik dit restaurant aan, maar schiet op, dit echtpaar dat het restaurant beheert, gaat binnenkort met pensioen! Ik wens jullie allemaal een geweldige tijd bij La Table de Claude en een heel goede proeverij!
Wat kan ik zeggen behalve bedankt! Bedankt Claude en Martine, voor jullie welkom en jullie laatste menu dat zijn naam zo goed draagt... We hadden een uitstekende eerste "deconfinement"-avond, heerlijke gerechten Claude overtrof zichzelf voor dit menu en warme service zoals gewoonlijk. Dankzij jullie was ons eerste uitje echt een succes, want naast het delen van een geweldige tijd met het gezin, voelden we ons ook echt "veilig", een luxe in deze tijd van gezondheidscrisis. Tot snel
Altijd een zeer warm welkom. We komen uit Waals-Brabant om de menu's in de loop van de tijd te proeven. Mooie plaats. We voelen ons daar goed. Heel rustig als een plek, dat is wat we zoeken.
Uitstekende gerechten, geweldige smaak.... Klein minpuntje de prijs van sommige drankjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid