facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Table d'Antonio

Adres: Rue Alexandre Daoust 49, 5500 Dinant
Telefoonnummer: 082222249
Stad: Dinant
Route: Rue Alexandre Daoust 49
Postcode: 5500


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:00
Dinsdag: 12:00 - 14:00
Vrijdag: 12:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: restaurant dinant centre, restaurant dinant centrum, la broche dinant, le jardin de fiorine, dinant restaurant, best restaurants in dinant belgium, les amourettes dinant, resto in dinant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La broche La broche 530 meter Een Gault Millau restaurant met zeer goede bediening. Iets kleine porties maar toch p...
LE Monaco LE Monaco 1 km We konden met 10 man terecht zonder reservering. Spaghetti gegeten, was voldoende en ...
Hostellerie Gilain Hostellerie Gilain 8 km Enorm genoten!!!!
Recensies
Geweldig restaurant, wat een ontdekking! Ze werken met een menu, aangepast aan het seizoen. Waarbij je telkens 2 à 3 keuzes hebt per gang. Zeer vriendelijke bediening. Wees voorbereid op een uitgebreide maaltijd als u het volledige menu neemt, inclusief amuses en sorbet. Geweldige kwaliteit van eten, mooie smaakcombinaties en een uitgebreide wijnkaart. De prijs was echt verbazend laag voor de kwaliteit en kwantiteit. Een aanrader!
Geweldige service, gerechten op de kaart waren fantastisch. Wij hebben er de gehele avond genoten, een avontuur an sich. Aanrader!
Tafelen bij La table d´Antonio is een fantastische beleving. Alles is perfect: het interieur, de sfeer, de beperkte maar uiterst kwalitatieve kaart Vooral de kwaliteit en de presentatie van de schotels is de maks. En de prijs!!!!! Ik kom hier nu al 6 jaar. Al 6 jaar vieren goed gevoel en eerlijke prijzen de hoofdtoon. Hier neem je tijd en besef je dat Wallonie zoveel te bieden heeft voor Vlamingen maar ook natuurlijk ook Walen. Wallonie: I love it!!!
Om 12.27h kwamen we aan, we hebben meer dan 3h moeten wachten op het hoofdgerecht. Toen we het hoofdgerecht kregen om 15.15h hebben we maar het dessert geannuleerd omdat het ons te lang duurde en we anders te laat gingen zijn om ons kind op te halen van school. We hebben toch het dessert moeten betalen omdat het besteld was terwijl het hun schuld was dat ze ons zo lang lieten wachten. Toen we ook maar enigszins kritiek gaven werd ons direct gezegd dat we dan maar niet bij hen moeten komen. We zijn gechoqueerd weggegaan.
Erg onprofessioneel gedrag van zowel eigenaar als personeel, geen Michelin-ster waardig. Toen we binnen wilden stappen werd ons abrupt de toegang versperd tot we zeiden gereserveerd te hebben. De inkomhal had een erg sanitaire geur. Daarna volgde een erg formeel ontvangst in een totaal nieuw cafeteria - achtig interieur, waarbij zitplaatsen vooraf strikt en zonder discussie door de eigenaar werden bepaald. Wij kwamen daardoor als koppel in het midden van de zaak terecht, dus geen privacy, te luide en compleet misplaatste salsamuziek, veel lawaai van andere tafels en met zicht op.. de toog. We hadden onze jassen nog aan als het personeel al met de vraag kwam welk aperitief we wilden.. Later kwamen de sjofele geplasticeerde menukaarten. Wanneer we om een andere tafel vroegen, werd dat resoluut geweigerd, terwijl er andere 2-persoonstafels beschikbaar waren. We hebben dan ook besloten te vertrekken voor het eten besteld was, waarop de eigenaar heel arrogant op ons toe kwam met de vraag wat het probleem was, terwijl hem dat reeds door het personeel duidelijk was gemaakt. We hebben hem in al zijn wijsheid gelaten en betere oorden opgezocht.
Fantastisch gegeten. 40 euro voor een super 3 gangen menu en tussendoor nog 3 tussengerechten. Het is jammer dat we zo ver weg wonen anders waren we vaker geweest. Echte aanrader!
Het eten en de bediening door een oudere meneer helemaal in orde. Het is wel even wachten op eten, maar dat tot daaraan toe. Wat mijn ertoe brengt deze score te geven, is de bediening door een andere jongere en kalende garcon. Mijn partner en ik hadden net een sportieve dag achter de rug en geen tijd meer gehad om ons om te kleden alvorens op restaurant te gaan. We waren dus eenvoudig sportief gekleed. Deze tweede garcon heeft ons ronduit genegeerd en minachtend bekeken. Toen ik achter de rekening vroeg en vertelde dat het vrij dringend was omdat de deadline voor het inchecken van ons logement naderend dichterbij kwam, heeft hij zich omgedraaid en is hij doodweg een tafel op het gemak beginnen afruimen. De oudere meneer heeft uiteindelijk met ons afgerekend. Een echte schande die andere garcon!
We hebben hier heel lekker gegeten. Alles was perfect in orde. De oudere meneer, die de baas is van het restaurant, is heel vriendelijk. Hier komen we zeker en vast terug bij ons volgende bezoek aan Dinant!
Heel lekker eten en fantastische wijn. Prijs/kwaliteit een topper!
Ongelofelijke prijs-kwaliteit. Vriendelijke bediening en heerlijk eten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid