facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Stanza della Farfalla

La Stanza della Farfalla

Geschiedenis

Welkom in onze Bed & Breakfast La Stanza della Farfalla!

La Stanza della Farfalla is een prachtige kamer in een rustige buurt in Kuringen.

De kamer is niet groot, maar wel voorzien van alle comfort. De kamer heeft een ruime douche, lavabo en toilet. Ook is er airco voorzien. U heeft ook de mogelijkheid om koffie of thee te drinken op de kamer. Er is een aparte toegang voor de gasten. De kamer is gelegen in de prachtige tuin van een oude boerderij en bevindt zich dus op het gelijkvloers.
Indien u nog met vragen zit, graag wat meer informatie wenst, een speciaal verzoek heeft of een overnachting wil boeken, mag u ons altijd contacteren!
0478/72.14.15
011/23.23.20
[email protected]

Adres: Rechterstraat 12, 3511 Kuringen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 011232320
Stad: Kuringen
Route: Rechterstraat 12
Postcode: 3511


Recensies
WOW! Echt geweldig! Zeker een aanrader wil je slapen in een mooie en moderne kamer en genieten van een overheerlijk, en vooral groot ontbijt? Here's the place to be! PS, er loopt ook een kei schattige hond rond buiten. Geen idee welk ras het was, maar voor die hond alleen kom ik al terug Tof ontvangst door Karolien! Tot hoogstwaarschijnlink in de paasvakantie!
Heel goed en vriendelijk ontvangen geweest. Mooie gezellig ingerichte kamer, niets op aan te merken. Lekker uitgebreid ontbijt met alles erop en eraan. Een absolute aanrader voor wie Hasselt/Limburg wil ontdekken. Toplocatie.
Zeer gast vrije mensen schone mooie kamer met airco weinig herrie buiten. Goed ontbijt Echt een aanrader
Super leuk ontvangen...heel familiaal en alles vers van eigen bodem.
Super gezellige B&B
Een van de beste accommodaties in België. Hoewel ik tot nu toe de gelegenheid heb gehad om gelijkaardige accommodaties in België te bezoeken voor minder dan honderd, ben ik hier met plezier en plezier teruggekeerd. Wat voor mij praktisch onmogelijk is. perfect mooie omgeving. tuinhuis, waar sprake is van een volledig beveiligde achtergrond, vergelijkbaar met kamers. Dirk en Karolína en ik zaten erg vriendelijk en waar mogelijk kom ik hier graag terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid