facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Source

Info

Energetische coaching aan huis.

Aura fotografie
Massages
Coaching
Tarot leggingen

Ondernemingsnummer: 0742.588.646

Adres:
Telefoonnummer: +32471220737
Stad: Stekene


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coaching Gwendy Servaas Coaching Gwendy Servaas 4 km Loopbaancoach bij WISL Lifecoach Online coaching is ook mogelijk.
Coacon Coacon 8 km Jeugd en Life Coach vanuit Talenten
Recensies
Heel gezellig... vriendelijk personeel . Lekker eten. En fantastische bediening.
Dit is voor ons reeds de tweede maal dat we naar deze feestzaal komen om te mogen genieten van een trouwfeest. De ligging is zeer vlot te bereiken en zorgt er dus voor dat de gasten niet verdwalen. Ook parking is hier voldoende voor grote feesten en zorgt voor extra gemak. Beide trouwfeesten waren anders georganiseerd en dus heb ik kunnen zien hoe de locatie zich tot verschillende wensen kan aanpassen qua indeling, eten en dergelijke. Zeker een aanraden om te overwegen dus!
Zeer mooie locatie! Buiten gelegenheid tot receptie, binnen zeer mooie zaal. Modern en eigentijds ingericht. Zeer vriendelijke bediening! Het eten was enorm lekker, ook de vegetarische menu. Een aanrader!
Mooie zaak en kei toffe en vlotte service. Ook lekker food . Herhaling vatbaar.Eten: 5/5
Eén van de mooiste dagen van ons leven, was nog perfecter dan we in ons hoofd hadden. Toplocatie, super eten, lieve bediening, zelfs de moeilijke eters werden met veel zorg bediend. Alles werd uit handen genomen en we hebben geen enkel moment ook maar aan iets moeten denken de dag zelf, waardoor we met volle teugen hebben kunnen genieten. Alleen maar complimenten gehad over de trouw. Groetjes Marloes en Ben
Heerlijk lunchrestaurant. Verfijnde keuken, gezellige omgeving. Uitermate geschikt voor zakenlunch of lunchdates ;-
Het eten is heel lekker en verzorgd. De akoestiek van de zaal valt tegen wanneer er muziek werd gespeeld.
La Source geeft je de mogelijkheid om je feest heel eigen te maken. Tijdens deze gekke coronatijden heeft de zaal zich heel warm en flexibel opgesteld om ons een geslaagd trouwfeest te bieden. De eigenaars, team, zaal, service, sfeer waren op en top! Echt een aanrader! We hebben een prachtig feest gehad mede door hun! Het eten is van een hoge kwaliteit zeker de kabeljauw ondanks grootte aantal gasten. La source geeft je een onvergetelijke avond met al de nodige voorzieningen! Bedankt en wij komen zeker terug.
Al van bij de eerste ontmoeting ter plaatse werden we zeer hartelijk ontvangen in de prachtige feestzaal. We kunnen iedereen deze feestlocatie aanbevelen en niet alleen omwille van de locatie maar zeker ook omwille van het heerlijke eten, perfecte bediening, ontspannen aanpak, perfecte manier van ons doorheen de avond te begeleiden waardoor wij naar niets moesten omzien ze namen de timing van de avond over en voerden dit uitstekend uit. We hadden zelf sommige decoratiestukken ontworpen en konden deze probleemloos opslaan de dag ervoor. Alles stond tegen het feest dan mooi op zijn plaats in de zaal. Wij hebben gekozen voor een DJ die gekend was in de zaal en die ook de belichting deed. Voldoende parking, extra ruimtes tijdens het avondfeest voor opslag of baby, gezellig buitenterras voor mensen die even naar buiten willen. Het eten was ongelooflijk lekker. topkwaliteit. Nog nooit eerder geweest dus we moesten ons baseren op recensies maar het overtrof alle verwachtingen. Smaak, kwaliteit, manier van presenteren, het was af tot in de puntjes. We hadden ons geen betere zaal en uitbaters kunnen wensen.
Vriendelijk, professioneel en kwaliteit ...voor mij dé 3 ingrediënten voor een perfecte lunch of diner...en nu ga ik voor de bbq pakketten, soepen, tapa’s, koude schotels etc, allemaal top... hopelijk voor jullie is de covid periode snel voorbij...ik blijf jullie trouw...jullie zijn de best of all Terry en Denis, tot gauw.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid