facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Scarpa- Tubize

La Scarpa- Tubize
"Chaussures Luxus, votre magasin de chaussures de marques à Tubize pour dames, hommes et enfants. Un grand choix pour toute la famille."
Adres: Grand place 4, 1480 Tubeke
Telefoonnummer: 022599189
Stad: Tubize
Route: Grand place 4
Postcode: 1480


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00

Recensies
Niets speciaals, een schoenwinkel. Gratis warme drankjes zoals koffie, chocomelk, ... Speeltuintje voor de kindjes kwam wel van pas. Het personeel gaat graag op tijd naar huis en begint klanten aan te manen om af te rekenen. De rolluik ging stipt om 18u30 dicht, we konden er nog net onder glippen.
Vriendelijk onthaal. Mooie winkel. Comfort in grootte van de winkel. Wel snel kleinste en grootste maten weg.
leuke winkel met mogelijkheid om effe rustig een drankje te nemen
Tem produtos maravilhosos, so que e um pouco caro.
Zeer warm welkom, vriendelijke kinderspeelplaats Niet genoeg keuze voor meisjes van 3 jaar Verder foutloos
Vriendelijk personeel en vooral behulpzaam en beschikbaar. Best een goede keuze in de verschillende categorieën klanten, soms moet je jongleren tussen de verschillende maten om het juiste paar schoenen te vinden dat past. Met ervaring kan ik een model dat weerstand biedt beter onderscheiden dan een model dat snel zakt ter hoogte van de zool, vooral bij een kind dat graag voetbalt op school kleine loyaliteitskorting van 5% exclusief verkoop altijd aantrekkelijk, 10 % voor grote gezinnen!
Super vriendelijk en attent personeel, zeer mooie keuze, bedankt
Veel keuze, je kunt op je gemak kijken zonder gestoord te worden. Als u informatie nodig heeft, is het personeel gastvrij en beleefd .... het enige probleem is de parkeerplaats, beperkt en beperkt aantal plaatsen indien niet toegankelijk voor gehandicapten ...
Zeer mooie winkel, schoon en product van zeer goede kwaliteit
Ik ga er elk jaar meerdere keren heen voor de schoenen van mijn zoon. We worden altijd heel goed geadviseerd. Ze zijn vriendelijk, glimlachen en geven goed advies. Geen klachten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid