facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Salle a Manger de l'Atelier cuisine

La Salle a Manger de l'Atelier cuisine
Adres: Voie de l'air pur n° 207, 4052 Beaufays, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 003243720237
Stad: Beaufays
Route: Voie de l'air pur n° 207
Postcode: 4052



op zoek naar gerelateerd: Atelier Cuisine Beaufays carte, l'atelier cuisine menu, Resengo Atelier Cuisine, Atelier cuisine Liège, Les coudes sur la table, Cuisine et Nous, Atelier Cuisine reservation, Restaurant Beaufays Voie de lAir Pur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Dinette La Dinette 0 meter Ouvert juillet août, ouverture midi, après-midi et soir pour profiter de notre belle ...
Osteria Del Ritrovo Osteria Del Ritrovo 381 meter Ramp, smakeloze pizza. We voelen duidelijk dat de kwaliteit van de ingrediënten naar ...
Recensies
Het was heerlijk, het was super. De gerechten zijn goed uitgevoerd, zijn mooi en de service is erg goed. Bravo voor het frame, bravo voor de platen, bravo.
Leuke plek, goed eten. Ik raad aan Eten: 5/5
Kreeft menu. Jammer 2× asperges en de laatste te pittige spaghetti.Eten: 4/5
Jammer! We beginnen met de positieve, zeer aangename omgeving, we aten op het terras. De kwaliteit van de borden was erg goed, erg vers. Maar dat is wanneer je een sombere service krijgt. Het restaurant zou vol zijn geweest, ik kon het nog steeds begrijpen, maar dat was het niet. Drankbestelling die niet aankomt, we moeten altijd alles vragen aan de obers om onze bestellingen op te nemen, niets is spontaan, na vragen om brood krijgen we 2 broden als we met z'n drieën zijn. Veel gerechten niet meer verkrijgbaar wat zou zijn geweest als het restaurant vol was... De teleurstelling manifesteerde zich om dezelfde redenen ook aan de volgende tafel.
Wat op de borden stond verdiende 4 sterren, deze woensdag 22 maart 23 in de avond... Ik heb er maar 2 geplaatst, dus al het andere was onaangenaam, zelfs ondraaglijk. De muziek stond zo hard dat we elkaar niet goed konden horen, en het was zeker niet geschikt voor een restaurant. De materialen van de tafels weerspiegelden de klanken van de gerechten. Omdat dezelfde tafels tegen elkaar stonden, heerste er in dit restaurant een vreselijke kakofonie. Hoe zit het met het personeel? Onsympathiek, onaangenaam, onbeleefd, borderline minachtend. NOOIT MEER!
Keuken is prima maar aan de andere kant baas echt onaangenaam, onbeschoft, respectloos. Echt de indruk een portemonnee te zijn die dient om hem te verrijken.. Ik raad het ten zeerste af!!
Erg goed. Verfijnde gerechten. Heel mooi kader. We zullen terug komen.
Een foutloos kreeftenmenu van start tot finish! Perfecte beheersing van koken, goed gekruid, nette presentatie, vol smaken! De bediening is eenvoudig, prettig, zonder poespas! Kortom, alles is aanwezig! Om opnieuw te doen!
Uitstekend adres, kwaliteitsgerechten, vol smakenEten: 5/5
Geweldig kreeftenmenu !!Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid