facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Romanette

La Romanette

Info

Dans un cadre chaleureux et familial, la Romanette vous accueille dans l’un des plus beaux villages de Wallonie, Torgny.

Geschiedenis

A une trentaine de kilomètres de l’autoroute E411Sortie Habay-La-Neuve, direction Etalle - Virton.Proche des frontières luxembourgeoise et françaiseVous attend l’un des plus beaux villages de Wallonie, Torgny.Ses maisons fleuries en pierre calcaire, son micro-climat, sa réserve naturelle, ses vignobles...Dans un cadre chaleureux et familial, la Romanette vous acceuille tous les jours (sauf le mercredi hors fériés et congés scolaires belge (ouvert non stop du 20 juin au 20 août). Elle vous propose une carte variée de boissons (y compris bières de la région : Orval, Rulles, la Gaumaise blonde et brune), de petite restauration et de cuisine française et régionale. De plus, vu son orientation privilégiée, elle vous propose une terrasse tout à fait ensoleillée de plus de 120m². Le restaurant a une capacité de 32 personnes et la brasserie une capacité de 20 personnes.

Adres: Rue grande 3, 6767 Torgny, Luxembourg, Belgium
Telefoonnummer: 063577958
Stad: Torgny
Route: Rue grande 3
Postcode: 6767



op zoek naar gerelateerd: Hotels in Torgny, Torgny logeren, La casa celestina Torgny, De Gaume overnachten, Torgny Toerisme, L'Escofiette, Torgny Wandelen
Recensies
Toen ik per mail om informatie vroeg, alvorens te kunnen reserveren, kreeg ik als reactie een erg onpersoonlijk en zelfs robotgestuurd antwoord met de boodschap dat er niet via mail wordt gereserveerd, wat ik ook helemaal niet deed. Nogal lomp en onbeleefd en dus ook niet gastvrij. Doei Romanette, heb alzo dit eventjes recht "gezette"... Het excuus dat men druk bezig is met een service, is flauw en dit omdat men wel eerder de tijd vond tijdens die zelfde drukte om mij een onvriendelijke mail te sturen. De uitbater heeft dan toch de dag nadien de moeite gedaan om in één kort en cru zinnetje mede te delen dat alles volzet is. Vandaar één extra ster.
Lekkere Roquefort saus voor bij de steak! Grill gerechten duren blijkbaar iets langer zijn ook duurder waardoor we deze niet genomen hebben. Bediening was voldoende ok, mocht misschien iets sneller aangezien het al 21:00 's avonds was
Zalig om te zitten voor en/of na n wandeling door de Belgische Provence. Vlotte en vriendelijke bediening. Meer dan voldoende keuze. Aanrader en zo goed als enige plek in weide omgeving denk ik. Helaas hebben de prijzen n coronaboost gekregen tov 2020.
Na stevige mtb toer twee pannenkoeken besteld. Koud opgediend en na opmerking de helft warm teruggekregen, zonder meer. Enkel te bezoeken indien in terminale toestand ...in den aldi zijn ze lekkerder.....onvriendelijke bediening .....
Prachtige plek voor een terrasstop met een simpele maar lekkere hap en een mooie bierkaart . Goede service.
Lang wachten, lauwe pannenkoek, bestelling vergeten, parasol stond niet vast en viel op ons...
Leuk terras. Speeltuintje tegenover het restaurant en dus leuk voor de kinderen. Vriendelijk geholpen en lekker gegeten.
Twee verschillende ervaringen. Gisteren een drankje gedaan op het terras. Bediening was snel en vriendelijk. Lekker tapbier en ruime keuze aan drankjes op de kaart. Vandaag besloten om terug te komen voor lunch. Het viel zwaar tegen; We werden neergezet op een tafel waar al gauw een stuk of 50 vliegen zaten. Het duurde lang voordat we aandacht kregen van de ongeïnteresseerde ober. Toen we vroegen of we ergens anders mochten zitten kregen we een ja, maar moesten we vervolgens zelf al onze borden etc. verplaatsen. De salade met spek en blauwe kaas was een goed en ruim geportioneerd, echter was de saus zo zout dat ik mijn mond ter plekke voelde opdrogen. Het was voor het eerst dat ik had gehoopt dat er meer sla in mijn salade had gezeten. De drie sneetjes wit brood die je erbij kreeg leken oud. Bovendien was de salade voor 1/3 gevuld met croutons, wat ik graag op de kaart had gezien... Cappuccino maken ze hier niet met melkschuim maar met slagroom, erg creatief, maar niet wat ik wilde.. Voorlopig komen we hier niet meer terug, maar aan de andere positieve reviews te zien is La Romanette wel een tweede kans waard. Wie weet is het de volgende keer wel lekker. Ligging is overigens perfect.
Lekker gegeten... Bediening kom mss iets vlotter, maar het was druk toen we er waren.
Vriendelijk personeel, mooie locatie. Iets duurder maar wel grote porties.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar La Romanette met het openbaar vervoer


Lavoir 50 meter
35
381
Terrain de football 390 meter
35
381

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid