facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Romance

La Romance

Info

Landelijke meubelen en decoratie winkel

Geschiedenis

Wij verkopen meubelen, decoratie en verlichting in landelijke stijl.
Wij kunnen meubelen op maat maken, neem voor meer info contact op.

Koning Albertstraat 23, 3290 Diest

Bondgenotenlaan 137, 3000 Leuven



"La Romance is in 2008 gestart als een kleine toonzaal voor meubels op maat. Door onze passie voor interieur en decoratie zijn we reeds snel doorgegroeid tot een unieke interieurzaak. Inmiddels zijn we gevestigd in Leuven en in Diest.In ons uitgebreid assortiment van meubels, verlichting, potten, glaswerk, textiel, kunstbloemen en wanddecoratie is er voor ieder wat wils. U kan steeds bij ons terecht om de huiselijke sfeer op te snuiven.Als kleine familiale onderneming willen wij zo dicht mogelijk bij onze klanten staan. Daarom bieden wij steeds passend advies aan. Wij helpen u om binnen uw woning een warm thuisgevoel te creëren."
Adres: Koning Albertsstraat 23, 3290 Diest
Telefoonnummer: 013/67.10.15
Stad: Diest
Route: Koning Albertsstraat 23
Postcode: 3290


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
T&T Design T&T Design 3 km Heel fijne ontvangt goede service vriendelijk personeel wil zeker terug gaan voor de ...
Recensies
De winkel La Romance is zo geweldig mooi maar de klantenservice is gewoon fantatisch zoveel geduld en hulp dat vind je zelden!!!!!!!! Dus het is echt om aan te raden om er zeker eens langs te gaan. De kwaliteit is super!!!!!! En Nancy is zeker een top madam met stijl! Dus gaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid