facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Reine Sucrée

La Reine Sucrée

Info

Een gezellig terras achterin waar je kan genieten van lekkere koffie en thee met zelfgebakken taart, een biertje of 'n plezante babbel met een onbekende.

Adres: vijfeindestraat 102, 3530 Helchteren, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0477636719
Stad: Helchteren
Route: vijfeindestraat 102
Postcode: 3530



op zoek naar gerelateerd: De Ramp Helchteren, Vijfeindestraat Houthalen, Fietscafe houthalen
Recensies
Gezellige plaats. Zeer basic maar met kinderen fijn en groot chil gehalte. Voor ons was het toppyEten: 5/5
Mooie verrassende locatie midden in het bos. Leuk gelegen langsheen de fietsroute. Vriendelijke bediening en lekkere mocktails. Plaats genoeg hier! De moeite waard om eens te doen.
Top locatie in het bos. Wij hadden een georganiseerd evenement en zagen het personeel heel hard werken maar er ook plezier aan beleven en dat is zeer aangenaam om te zien. Ik kan over onze ervaring niets slecht bemerken!
'Ontdekt' owv een filmvertoning * door Roxy Koersel. Een warme sfeervolle plek waar je je meteen op je plaats voelt. *Julien Temple's Shane MacGowan bio-docu 'The Crock of Gold'.
Ik ben er naar een optreden geweest en het was super gezellig met vriendelijke uitbaters.Service: 5/5
Gezellige en rustig plaats om een drankje of eten te genieten. Rustiek café gelegen in de natuur. Heel vriendelijk uitbaatster die lekker gerechten maakt. Verwacht geen luxe maar wel van de natuur genieten
Gezellig vertoeven hier met een drankje, afgelegen in de natuur langs een fietsroute. Ideaal ook voor groepsactiviteiten of zoals gisteren een trouw in een prachtig decor.
Een leuke heel natuurlijke accomodatie om even tot rust te komen en te genieten in een natuurlijke omgeving
Mooie en gezellige locatie in het bos voor een feest. Pastabuffet en desserts waren lekker.
Alternatief in volle natuur langs het Fietsroutenetwerk Houthalen Helchteren Bieren, frisdranken en koffie/thee aan democratische prijzen Ook een lekkere taart of soep te verkrijgen Fijne mensen en gezellig met de glimlach
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid