facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Ragotière

La Ragotière

Info

Chambres pour business, location de salle

Adres: Rue Louis Masquilier 6, 7503 Froyennes, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: +32474584627
Stad: Froyennes
Route: Rue Louis Masquilier 6
Postcode: 7503



op zoek naar gerelateerd: Salle Froyennes, Gîte Froyennes
Recensies
Tot voor de deur van de B&B gestaan maar geen reactie op deurbel of telefoon. B&B leek onbewoond en was hermetisch afgesloten. Dan maar een andere B&B gecontacteerd een soort van boerderij B&B waar we wel vriendelijk een mooie kamer aangeboden kregen.
Zeer verzorgde b&b rustig gelegen prima ontbijt vriendelijk onthaal
Een plek vol charme. Van nature. Zeer vriendelijk welkom van de lokale persoon. En die daarnaast in dit schitterende kader vegetarische culinaire workshops aanbiedt.
Ik heb onlangs mijn verjaardag in de kamer georganiseerd, het was top, erg mooie plek, erg stijlvol, aangenaam, en de manager was erg gastvrij en attent op onze verzoeken en verlangens. Ik kreeg ook de kans om van deze culinaire diensten te proeven. Ik raad ten zeerste aan.
Een plekje bovenaan. En een zeer vriendelijke gastheer! Ik raad aan ! De kamer erg schoon en een fantastisch ontbijt!
Verjaardagsfeest waar we het pand een jaar geleden hebben geprivatiseerd. De manager is niet eerlijk. Ik zal geen details geven over de feiten omdat het 2 pagina's zou kosten overstroming van de zaal, stroomuitval, de plaats werd niet aangegeven bij de Belgische politie als ontvangstzaal, diefstal de volgende dag van een aantal van onze apparatuur BBQ's enz.. Het eindigt met een aftrek van de aanbetaling voor verlies van de denkbeeldige kamersleutel aanbetaling in cheque die ze volgens haar niet kon verzilveren tijdens de reservering, ze claimt er daarentegen alleen contant geld voor! Ik raad je niet aan
Erg mooie plek. De manager daarentegen is erg oneerlijk. Ze doet er weken over om een ​​duidelijke en volledige schatting te geven, waardoor ze terug kan gaan op eerder mondeling aangekondigde prijzen. Het flesrecht dat bijvoorbeeld op mysterieuze wijze was verdubbeld van de ene afspraak naar de andere En zelfs vandaag, nadat we gedwongen zijn onze huwelijksreceptie te annuleren vanwege de COVID, wachten we nog steeds op haar om ons de aanbetaling terug te betalen die ze heeft toegezegd ons terug te geven. Of toch een bedrag van rond de 700€ de bruiloft stond gepland voor 2020.... Als je op zoek bent naar een plek voor een ceremonie, ga je gang. En kom dichter bij iemand die professioneler is!
Geweldig huis! Oud huis! De eigenaar is een fatsoenlijk persoon!Kamers: 5/5
Een heel mooi gebouw gerestaureerd met veel smaak! Dominique en Martin zijn geweldige gastheren en we zijn erg blij ze te hebben ontmoet! Ze waren beschikbaar en erg vriendelijk tijdens onze verschillende uitwisselingen! Aanbevelen !
kamer niet geschikt voor banketten met veel mensen geen ramen en moeilijk toegankelijk voor mensen met een handicap of met loopproblemen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid