facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Promessa

La Promessa
Adres: Markt 33 , Bilzen 3740, BE
Telefoonnummer: 089 24 06 02
Stad: Bilzen
Route: Markt 33
Postcode: 3740


Openingstijden

Maandag: 10:00-22:00
Dinsdag: 10:00-22:00
Woensdag: 09:00-22:00
Zaterdag: 10:00-22:00
Zondag: 09:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: la promessa menu, la promessa bilzen openingstijden, la promessa bilzen, la promesa prijs, la promessa menu zele, la promesa zele prijslijst, la promessa eersel, la promesa zele openingsuren
Recensies
Zeer lekkere pizza en sla gegeten. Verse producten ‘zeevruchten’ van goede kwaliteit ... je proeft het echte Italië een aanrader !
Hier komen we zeker terug!! Dit restaurant staat in onze top 10 lijst. We zijn tevreden terugkerende klanten. De zaakvoerder is altijd zeer vriendelijk en weet dit ook over te brengen naar zijn personeel. Bediening niets op aan te merken, personeel met een gevoel voor humor. Ook aan kinderen schenken ze aandacht. Uiteindelijk komen we natuurlijk om lekker te eten. Ook hiervoor niets dan lof. Alles is zeer lekker en smaakvol.
Pasta scampi niet bijzonder, genoeg wel, maar de smaak mijn ding niet, brood vooraf droog/uitgedroogd. Moeten vragen naar parmezaanse kaas, krijg je niet standaard erbij. Scampi vogole, heel gezouten. De heer des huizes/kok zit op zijn gsm binnen te tikken, niet vriendelijk. Je moet binnen gaan betalen met de kaart, geen dankjewel, of een vriendelijk lach.Kortom, ons zien ze niet meer terug, we hadden beter de recensies eerst bekeken!
Zeer onvriendelijke bediening. 1 personeelslid voor een vol terras?... Met als gevolg dat de vrouw de druk niet aankon en het heel duidelijk verbaal op de klanten afreageerde!! Ik kreeg mijn koffie voorgezet met een leeg,gebruikt melkpotje. Door de "vriendelijke" bediening en gefrustreerde blik van de vrouw heb ik niet durven vragen om een vol melkpotje te krijgen. Hier zien ze mij nooit meer terug!
Hier kom ik voor naar Bilzen. Zalige pizza die ik nog nergens geëvenaard zie. De Italiaanse hevigheid van de bediening noem ik niet slecht, maar wel even wennen. De smaak maakt dat helemaal goed.
Het eten was niet goed. Ik had een pasta-scampi besteld, zeer droog en niet gekruid. De bediening was ook niet top, onze tafel werd overgeslaan om een bestelling op te nemen, moesten meermaals roepen om een bestelling te mogen doorgeven. De man van de bediening had geen mondmasker aan.
Zeker niet meer wat het ooit geweest is. We kregen oud brood als voorafje. Bij het hoofdgerecht vers brood gevraagd en dan kregen we de melding: hier staat toch nog brood.. Veel te duur voor wat je krijgt. De liefde in het eten en de bediening is ver zoek. Mevrouw die opdient kan geen Nederlands en stond ook alleen in de bediening voor de hele zaak. Eerder het gevoel van een zielloze eetzaal dan een gastvrij restaurant..
Ik ging er ene drinken en kreeg meteen een kaart. Allemaal heel vriendelijk. Maar meteen erna volgde brood en als ik dan zei dat ik eigenlijk niet ging eten en de rekening vroeg werden we nieteens meer aangekeken toen we effectief de rekening kregen.
Tijdens corona maatregelen op een niet afgeveegde tafel gaan zitten met de glazen van de vorige klanten nog op tafel, zo goed als 1cm afstand mogelijk tussen de klanten. Geen desinfecterend middel bij inkom. Zeker 3 kwartier gezeten zonder nog maar gezien te worden. Geen personeel gezien. Dus maar gewoon terug weggegaan. Als Google me niet verplichte om minstens 1 ster te geven gaf ik er 0.
Leuk restaurant. Lekkere gerechten. Wij waren er met 8 waaronder 3 kinderen en iedereen was blij. Bediend geweest door een vriendelijke Italiaanse vrouw. De gelegenheid om onze Italiaans te oefenen. Grote aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid