facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Promesa

La Promesa

Info

La Promesa, de gezelligste plek op het marktplein in Zele. Wij bieden u een brede waaier aan freakshakes, cocktails & gins, bieren en fingerfood in een sfeervolle setting. Voor ieder wat wils!

Geschiedenis

Timothy & Paola openden in juli 2013 deze hippe bar op de markt in Zele. La Promesa biedt u een uitgebreide kaart met meer dan 100 huisbereide cocktails en cocktails, tientallen unieke gins, voortreffelijke bieren, heerlijke en originele freakshakes en een brede waaier aan hapjes en fingerfood. La Promesa is meer dan het doorsnee café om de hoek. Het is een unieke belevenis in de wijde regio waarbij het accent ligt op genieten. Doorbreek de dagelijkse sleur van het leven en verwen jezelf met een lekker drankje. Because we love you... and your drinks!

Adres: Markt 26 , Zele 9240, BE
Telefoonnummer: 0493 17 44 30
eb.asemorpal@ofni
Stad: Zele
Route: Markt 26
Postcode: 9240


Openingstijden

Dinsdag: 09:00-00:00
Woensdag: 14:00-02:00
Donderdag: 14:00-02:00
Vrijdag: 14:00-02:00
Zaterdag: 14:00-02:00
Zondag: 14:00-02:00


op zoek naar gerelateerd: la promesa menu, la promesa zele openingsuren, prijslijst la promesa, la promesa aalst, la promesa prijs, la promesa ontbijt, la promesa zele prijslijst, prijs freakshake la promesa
Recensies
Leuk maar klein terras waardoor je bij mooi weer vaak geen plaats hebt buiten, vriendelijke bediening, veel keuze, wel redelijk duur vooral de hapjes/tapas. Parkeren: 2 grote parkeerpleinen voor de zaak maar vaak volzet.
La Promesa geeft je dat lekkere en gezellige home coming feeling. Een heerlijk pintje van de tap, een cocktail of een wijntje, wat nacho's, en rustig genoeg voor een goede babbel. Wat vraagt een mens nog meer?
Lekkere cocktails en tapas. Vriendelijke bediening. Bestellen + betalen kan direct via een qr-code uitgevoerd worden. Opgelet! Freakshakes zijn hier niet meer te vinden. Daarvoor moet je bij Lust te Zele zijn.
Mooie zaak met gezellig terras en strak modern interieur, hier geen drankenkaart maar i-pad waar je uw bestelling moet intikken, heel veel cocktails en mocktails, ingrediënten zijn vermeld maar vind het jammer dat foto's ontbreken, heel tof en vriendelijk personeel , hier kom ik zeker terug !
Niet persoonlijk! We moesten bestellen via Ipads... Toen we de freakshakes niet vonden vroegen we erachter en werden nogal bot op het feit gewezen dat dat in de andere zaak is aan de markt. Toen ik hen wees dat dat op hun website niet duidelijk was werd er nogal onbeleefd gereageerd door de barman dat het wel zo was. Ik ben dit gaan opzoeken en er is een tabblad apart voor freakshakes maar het adres staat wel op deze plek... verduidelijking op de website is op zijn plaats alsook de Facebook pagina. Nacho met bicky was heerlijk De speciale latte machiato was niet te drinken
Leuke plaats om iets te gaan drinken, vriendelijke bediening.Eten: 4/5
Beste nachos in de wereld zijn hier te vinden! Je wordt er altijd vriendelijk onthaald en bedient. Ze breiden ook regelmatig hun kaart uit. Fijne collectie aan cocktails! Je weet amper wat te kiezen op deze kaart! Een echte aanrader!
Lekkere cocktails & fingerfood. Bestellen & rekening vragen via app is wel heel onpersoonlijk.
De gekste shakes van heel België vind je hier! Daarnaast is hun gamma cocktails ook mega uitgebreid. Het kan hier erg druk zijn en omdat alles vers bereid wordt wel even duren. Maar laat dat u zeker niet afschrikken!
Al verschillende keren geweest en altijd al super gedronken en gegeten! De freakshakes zijn zeker de moeite waard, en dan nog te zwijgen over de overheerlijke nacho's!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid