facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La popote

La popote

Info

Une cantine avec des produits locaux, bio et de saison, un grand potager en permaculture et une mini-ferme urbaine.

Geschiedenis

Bientôt une cantine avec des produits locaux, bio et de saison, le grand potager en permaculture et la ferme pédagogique. Un lieu pour éveiller vos papilles gustatives en famille, explorer votre créativité, s’émerveiller tout simplement et durable



"Késaco «la popote» : une cantine avec des produits locaux, bio et de saison, une petite boutique, un potager en permaculture et une mini ferme pédagogique, le tout dans le centre d’activités pluridisciplinaires «craboutchi» à Waterloo à deux pas de la gare. La maison toute entière se veut être un espace convivial, d’échanges et de sensibilisation pour un public familial mais également pour tous les amoureux d’art et de nature où vous allez pouvoir manger sainement et localement, apprendre et s’amuser dans un cadre vivant et féérique !Apéro-concerts • Brunchs • Evenements • Tables d'hôtes • Privatisation groupe"
Adres: 113, rue de la station, 1410 Waterloo (België)
Telefoonnummer: 023468941
Stad: Waterloo
Route: 113, rue de la station
Postcode: 1410



op zoek naar gerelateerd: Cali Waterloo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lunch Garden Lunch Garden 1 km Restaurant-Buffet
Lunch Garden Lunch Garden 3 km Restaurant-Buffet
Recensies
Heel gezellig plekje, wij genoten hier op zondag van een heerlijke en uitgebreide brunch-lunch. Kwaliteitsvolle producten, veel keuze en allemaal originele en home-made gerechtjes. Heel warm onthaal! Je krijgt echt waar voor je geld. Ook met kindjes heel leuk want er is vanalles te zien en te doen voor hen.
De bezorging van vanavond: van gerechten tot nagerecht niets op aan te merken. De gerechten worden bereid met dagverse seizoensproducten en met veel smaak op smaak gebracht. Ik ben heel blij met de vegetarische opties en ik weet al dat we weer lunches bij La Popote zullen bestellen. Nogmaals bedankt voor de levering!
Ik was daar voor een concert, maar ik was zeer aangenaam verrast door de plaats. ik zal terugkomenEten: 5/5
Geweldige ontdekking op deze zonnige dag Volledig atypische plek, de gastheren zijn van een Opmerkelijke sympathie en het eten is natuurlijk erg GOED ! Heel erg bedankt voor het delen
La Meals is een favoriet! We voelen ons er goed waarschijnlijk vooral de ouders omdat we er met gesloten ogen naartoe gaan: onze kinderen zullen zich prima vermaken, lekker eten en bovendien zullen ze, als we voor het entertainment kiezen, ook veel leren! Het concept is super origineel, je waant je bij vrienden, in een gezinswoning, bij je grote broer. Kortom, de ontvangst is zeer hartelijk. Yvonnic is zorgzaam en legt zijn klanten echt in de watten. De hele familie is fan van de plek. Ik heb de plek geprivatiseerd voor mijn verjaardag en ik heb er goede herinneringen aan?
Een onvergelijkbare sfeer! Zeer goed, producten uit het naburige Woocoop, eenvoudige en smakelijke keuken, eerlijke prijzen. Een echt, goed buurtrestaurant zoals het meer zou moeten zijn! Felicitaties aan Yvo voor zijn moedige onderneming.
Ontspannen, familiale en warme sfeer! het eten is erg goed, er is voor elk wat wils. we zullen zonder aarzeling terugkeren!
Super gerecht met hoogwaardige ingrediënten voor een belachelijke prijs!
Is dat hetzelfde als de maaltijden in Nijvel gesloten?!
Geweldige tijd bedankt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid