facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La plage de Renipont

La plage de Renipont

Info

Deux lasnois, John et Patrick, ont décidés de redonner la splendeur d’antan à la plage de Renipont... Suivez la page pour nos prochaines activités.



"RENIPONT PLAGE est ouvert depuis 1937. A l'origine, cette plage fonctionnait comme une guinguette sur la Marne et permettait de nager, de danser, de boire et de manger. Les nouveaux propriétaires Patrick VANDENBOGAERDE La Tartine à Lasne et John BEERNAERTS NEMO33 à Uccle ont voulu conserver ce concept. C'est ainsi que la taverne ouverte toute l'année a été nommée LA GUINGUETTE."
Adres: Rue du pont 9, 1380 Lasne-Chapelle-Saint-Lambert, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 026520162
Stad: Lasne-Chapelle-Saint-Lambert
Route: Rue du pont 9
Postcode: 1380


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 21:30
Dinsdag: 11:00 - 21:30
Woensdag: 11:00 - 21:30
Donderdag: 11:00 - 21:30
Vrijdag: 11:00 - 21:30
Zaterdag: 11:00 - 21:30
Zondag: 11:00 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: genval, activiteiten genval, meer van genval zwemmen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gemotions : Mobile Adventures Gemotions : Mobile Adventures 607 meter Applicatie werkt niet met niet-Belgische telefoon geen attentiebericht over dit onder...
Riders & Co. Riders & Co. 4 km Pour tous vos besoins équestre. For all your horse riding equipment
Recensies
Een van de weinige terrasjes in de buurt. Mooi kader aan het water, vlotte bediening, drankjes niet goedkoop. Zwemstrand is betalend.
Super lekkere mosselen gegeten in een heel aangename omgeving vlak bij een zwemvijver. Een aanrader
Leuke plaats om in een vijver te zwemmen. €9 op inkom. Je kan er ook eten en drinken op een apart terras.
Leuk terras aan de vijver, gezellig plaatsje om te genieten van een drankje en een hapje.
Gezellig, veel volk maar was ook op een zondag met 37c
Leuke rustige zwemplek
Geweldige plek! En de betaalde prijs waard! Omdat alles erg schoon is, en zelfs de meneer bij de receptie die absoluut aardig is! Kwam doordeweeks, op een maandag in de vakantie waren er mensen maar het was toch erg gezellig! Schitterende ontdekking! We zijn verheugd.
Super leuke plek om uit het dagelijks leven te landen. Niet te druk en ontspannen omgeving. Heel erg duur aan de andere kant, of het nu de ingang is 10 €, hoewel het voor de hele dag legitiem is, maar jammer dat er geen verschillende prijzen zijn, afhankelijk van de tijd dat je blijft of de drankjes 5 € despe maar af en toe zeg ik ja
Uitstekende ontdekking van de dag. Een klein zandstrand omzoomd door een aangenaam grasveld. Een genot om te zwemmen en te zonnebaden. Tel 10€ de entree vanaf 6 jaar en 8€ onder de 6 jaar. Mogelijkheid om water en fruit te nemen, maar denk er niet aan om daar te picknicken. De setting is erg mooi en het is relatief rustig. De prijs filtert duidelijk de ingangen en vermindert het aantal zwemmers. Een klein drijvend ponton en een glijbaan vormen de set van wateractiviteiten en een beachvolleybalveld en een spinnenweb maken het paneel compleet. De plaats is schoon en het water aangenaam. De rand van het strand is zanderig, het midden van de vijver ligt vol modder. Verwacht daar geen onderwater ontdekkingen te doen, het water is te troebel. Kortom, een geweldige ervaring om te herhalen.
Zeer mooi meer waarin u verschillende waterdieren kunt observeren, zoals eenden, ganzen en vissen. Je kunt er een hele mooie wandeling naast maken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid