facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Pizza Chez Nino/Afrim

Adres: Rue de l'Hydrion 36 , Arlon 6700, BE
Telefoonnummer: 063 23 32 66
Stad: Arlon
Route: Rue de l'Hydrion 36
Postcode: 6700


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pizza Toni Pizza Toni 681 meter 75 minuten nadat we besteld hadden reed hij de camping op met eten voor de buren die ...
Pizzeria Enzo Milano Pizzeria Enzo Milano 1 km Ik loop elke dag langs en na het lezen van zoveel lovende resencies waren mijn man en...
Recensies
Onbeleefde service... op het boertige af... weigeren te leveren op een afstand van 5 km... gelukkig betere pizza's kunnen bestellen bij l'occitana... chez nino is een flauw excuus voor een pizzaria. Laat dit dus links liggen aub!
Simples convivial pizza generosa e saborosa
Zeer lekker en goed
Slechte ervaring raad ik niet aan, ik heb de bodem besteld door naar de kaart van de site te kijken en ze bezorgen het bij mij. Ik heb er een paar voor 29 euro, maar ik had alleen stapel 21 euro opgenomen bij de bank en door ze te bellen vertelt deze me dat ze hebben hun kaart veranderd en dat deze meer up-to-date is dan zou je daar niet naar moeten kijken. Dus namen ze mijn bestelling terug terwijl het hun schuld was, dat heb ik nog nooit gezien.
Poot geen smaak! Ik hou er niet van om slechte opmerkingen te maken. Maar ik ben erg teleurgesteld. Ik kom binnen, er stond maar 1 persoon te wachten op zijn bestelling. Ik wachtte, en meneer keek me niet eens aan, gelukkig was de andere meneer van de pizza heel aardig om op zijn collega te reageren. Maar zijn collega kijkt me nog steeds niet aan en geeft kort antwoord. Ik bestel poot bolognese. Ik betaal 10 euro, geen kaas ofzo maar VOORAL GEEN VLEES IN DE Saus. De saus had geen andere smaak dan de zuurgraad van de tomatenpuree. Geen kruiden. Ik heb mijn benen nog niet eens afgemaakt. Helaas zou ik er niet nog een keer heen gaan.
Perfect. Gewoon perfect!!!! Het personeel is 10/10, net als de pizza. Geweldig Eten: 5/5
De pasta heeft geen smaak. 4 kaas er is eigenlijk geen kaas, bolognese geen smaak, carbonara geen ui. 2023 de man kan niet koken.
Een kaartje van bijna 120 EUR en we krijgen mooi een fles Cola aangeboden... die we niet drinken in plaats van de contractueel aangekondigde fles wijn voor elke 50 EUR aankoop... Stelletje ratten... .het is duidelijk dat je me niet terugneemtEten: 3/5
Als ik al maanden pizza's bij Nino bestelde, was dat omdat de bezorging uitstekend was, de pizza's perfect bereid, maar vandaag was ik teleurgesteld, een van de pizza's half verkoold, de andere met de helft van de ingrediënten in de doos en bovendien dit alles is koud aangekomen omdat de levering niet is gedaan in een doos die de producten warm houdt... dit alles wetende dat de pizzeria op 3 minuten rijden van mijn huis ligt... de boodschap n is er niet om de reputatie van de restaurant, maar eerder om op bovenstaande dingen te letten. Ik weet zeker dat de kwaliteit van vroeger weer aanwezig kan zijn in het dagelijks leven.
Gisteren nam ik 2 hampizza en 1 salami, helaas niet zo goed als normaal omdat droger, verbrand en minder mozzarella salami niet erg mooi Ik zal het voor de zekerheid nog een keer proberen voordat ik het opgeef.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid